lera je napisal/-a:živjo, ideja je super. Bi pa predlagala še slikce, ker verjetno še kdo drug ne pozna latinskih imen in uporablja zgolj domača imena.
Pa lep pozdrav.
lera
miramare je napisal/-a:Pozdravljeni vsi skupaj,
ne poznamo se še, a sem zasledila, da pripravljate borzo rastli. Jaz bi zelo rada sodelovala, a imam eno idejo.
dobro bi bilo, če bi bila BORZA RASTLIN takoj na vrhu kot rubrika, tako kot so to npr. ostale teme, vendar čisto nekje bolj vidno. Mogoče spredaj neka rožica in potem zelo vpadljiv napis. Napis bi lahko tudi utripal ali kaj podobnega. Ko bi kliknil na BORZA RASTLIN bi se spodaj lahko odprle dve podskupine, to bi bile:
- PONUDBA
- POVPRAŠEVANJE
Pod vsako od teh skupin bi se odprle npr. naslednje skupine:
Trajnice
Kaktusi
Orhideje
Zelišča
Grmovnice
Sukulente
Bonsai
Semena rastlin
.....
v te skupine bi lahko vsak dodal svoje izdelke.
Ko pa nekdo ne bi več imel rastline na voljo ali pa je že dobil kar je iskal, bi to moral nekako pobrisati. In tako kot je nekdo rekel. Spredaj bi morala biti slikica rožice in zraven v posebnem okenčku slovensko ime, latinsko ime in mogoče vzgoja ali kaj podobnega. Tako bi vsak lahko iskal po latinskih in slovenskih imenih. Aja, čisto na koncu bi moral biti naveden še ponudnik ali pa tako kot ima to BOLHA urejeno "ostali oglasi ponudnika. Ko bi kliknil na ostali oglasi ponudnika bi se odprle še ostale rastline, ki jih ponuja ali pa išče. Spodaj pod vsako rožico pa bi moral biti kontakt s ponudnikom. Rastline bi morale biti tudi zložene po abecedi.
Na tak način bi se lahko nadomestila rubrika Prodam, menjam in kupim.
Če se Vam moja ideja zdi zanimiva bom zelo vesela.