Zdrvavo

Kako z rastlinami opremiti vaš zunanji prostor ali vrt, katere rastline so najprimernejše, ...

Moderatorji: dusanh, Green Oasis, Moderatorji

oi...

OdgovorNapisal/-a BIBI » 26 sep 2007, 13:23

Ja se strinjam z Urošem. Videla sem njegov ribnik in je čisto preprosto narejen. Sezidan pač in mislim da ima prav. Ja imam doma ribnik narejen iz folije, obložen z kamni, na treh delih sploh nimam nobene terase, na eni položni steni pa je terasa in fontana. V ribniku plavajo zlate ribice, koi krapi, polži, školjke se najdejo, je zelo pestro življenje tam not. Ribic je okoli 40.
Ne rabiš pa nobenih cunj davat not (brez smisla). Mi smo naredili tako da smo dali polivinil spodaj, pol neko folijo kot je za izpod laminata in nazadnje folijo. Nobenih komplikacij ni do sedaj, ribe se dobro počutijo (nobena ni poginla) in rastlinam tudi ugaja.

Ne kompliciraj preveč.

lp

Bibi
BIBI
Ljubitelj
Ljubitelj

Kraj: ČRNOMELJ

OdgovorNapisal/-a katrinca » 26 sep 2007, 14:47

Hvala Uroš in Bibi!
Se mi zdi boljša preventiva kot kurativa. In se mi zdi, da zaščita iz cunj ne more škodit. Itak mam doma cele vreče tega. Sem pa malo stare forume o ribnikih brala. Škoda da ni vse bolj zbrano, pa škoda da se slikce ne vidijo. Tako da bo vsaka fotka dobrodošla. Ja, saj ne mislim komplicirat. Nekaj čisto preprostega mam v mislih. Brez tehnike in brez kemije.
katrinca
Expert
Expert

Kraj: Maribor

Prejšnja

Vrni se na Zunanji prostori

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov