idejni načrt ureditve vrta

Kako z rastlinami opremiti vaš zunanji prostor ali vrt, katere rastline so najprimernejše, ...

Moderatorji: dusanh, Green Oasis, Moderatorji

OdgovorNapisal/-a katjuša » 26 mar 2005, 19:08

Uredila bi rada okolico hiše, pa ne vem, na kakega ponudnika naj se obrnem. Rada bi idejo in skico, ni potreben načrt, pa me zanima, koliko to stane. :D :?:
maka
katjuša
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: Nova Gorica

OdgovorNapisal/-a zvezdica zaspanka » 07 apr 2005, 19:01

Sem absolventka krajinske arhitekture in če mi pošlješ podatke o parceli in svoje želje na mail zvezdica.zaspanka@email.si , da vidim kako obsežna je ureditev.

Lp
zvezdica zaspanka
Uporabnik
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a diver » 11 maj 2005, 16:12

Jaz imam doma zelo velik vrt pred hišo in okoli dvorišča, ki bi ga rada čimbolj pestro uredila. Posadila sem že lipo, pampaško travo in dren. Ampak prostora je še vedno ogromno. Razmišljala sem o jerebiki, akaciji, tulipanovcu... in o različnih grmih, toda prave vizije nimam. Vrt je cel dan izpostavljen močnemu soncu in vetru.
diver
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: Podpeč

Re: idejni načrt ureditve vrta

OdgovorNapisal/-a Kitty » 13 maj 2005, 07:24

katjuša je napisal/-a:Uredila bi rada okolico hiše, pa ne vem, na kakega ponudnika naj se obrnem. Rada bi idejo in skico, ni potreben načrt, pa me zanima, koliko to stane. :D :?:

Jaz sem se lani najprej obrnila na Strgarja in me je kap, ker je hotel denar že samo zato, da bi pogledat prišel. Mislim, jaz sem tudi v samostojnem poklicu, ampak ponudbe oddajam brezplačno.

Zato sem potem našla absolventko krajinarstva (pravzaprav dve, no) in sem bila z njunim delom zelo zadovoljna. Tako, da sem jima predlagala plačilo, ob katerem sta bili kar presenečeni. Če hočeš številke, mi pusti ZS. Verjamem pa, da boš tudi z delom Zvezdice zaspanke zadovoljna. Punce se res potrudijo.

Bye, Kitty
Kitty
Expert
Expert

Kraj: Vrhnika

Vrni se na Zunanji prostori

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov