Ja, zelo so mi všeč japonski ribniki. Imam rdeče azaleje, pušpane, nizke dissectum javorje in enega velikega (no, sedaj je še "mladiček")
. Na slikah, ki sem jih objavil na forumu, mislim da večina teh dodatkov še ni.
Ne, cena za kamenje je na kubik, prevoz je naknadno. Mislim, da si moraš prevoz nekje priskrbet (vsaj jaz sem). Je pa tako, da to zeleno kamenje minirajo samo 2x na leto - enkrat spomladi in enkrat se mi zdi da jeseni. To spada pod Cestno podjetje Kranj, telefon 04 533 67 40.
S predpostavko, da je veliko japonskih ribnikov s pagodami s slamnato streho, mislim, da bo kar posrečena kombinacija. Glede na to, da sem pa ponosen Slovenček, jo lahko tudi malo po svoje mahnem, hehe. Se bom pustil mal presenetit
Sej mogoče bom kdaj v prihodnosti obžaloval, ampak trenutno prav uživam ob "prčkanju" okoli lužice. Vprašajte me spet čez 10 let. Upam, da bom še tako zagnan. Glede na to, da je sedaj že 4. leto, odkar me je "prijelo", mislim, da je to dosmrtna ljubaf
Edino glede tacanja še nisem razčistil, kako bi preprečil
Bom delal na tem.
Ej, hvala za link za tekmovanje. Vprašanje, če res ne bom kake slikce poslal (če bo podest in utica dobro zraven "padla")