Moderatorji: dusanh, Moderatorji
limonasman je napisal/-a:rad bi vzgojil citruse a nisem prepričan o postopku sajenja...... Hočem jih vzgojiti iz koščic če se le da...
mi lahko kdo pomaga z natančnimi navodili
hvala za vaše odgovore že vnaprej
sasok je napisal/-a:Hej mislim sem drevo življenja(dracaeno, pardon, kar juka sem napisal, sem še na počitnicah s spominom) drugače pa nima nobene konkretne veze s sajenjem! Pač ko imam kako seme doma (limone, liči, datlji...) pač potaknjem v to drevo življenja da ne rabim nekih lončkov, ko pa vzklije pa presadim! Tako prihranim predvsem na prostoru, saj garsonjere niso neki prostorski luxuz!
LP
sasok je napisal/-a:Mislim da je vsem jasno, da V drevo nekako ne moreš, lahko pa v prst iz katere raste!
Res nimaš drugega za delat S..?
solinar je napisal/-a:quote="sasok"]Lepo te prosim, pa pomisli, kdo se širokoust izdaj , res se mi ne da pecat tu s tabo, napisal sem samo kako to naredim jaz in se strokovno ne spuščam na nobeno področje, saj sem daleč od strokovnjaka tako kot ti!
Za jagodo pa sem tudi rekel da bom poiskal pa še nisem imel časa! Posrednjo me pa niti ne pomisli oklicati za lažnjivca, ker se ti bo slabo pisalo!
http://www4.slikomat.com/08/1101/gez-Jagoda.jpg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov