Moderatorji: dusanh, Moderatorji
lera je napisal/-a:Ali kdo ve mogoče katere sorte so primerne za v balkonska korita?
Hvala za odgovor.
lp
Maj27 je napisal/-a: micro tom
vrtnarka12 je napisal/-a:lera je napisal/-a:Ali kdo ve mogoče katere sorte so primerne za v balkonska korita?
Hvala za odgovor.
lpMaj27 je napisal/-a: micro tom
Jaz sem to vrsto kupila tukaj ----> http://www.greenseedsshop.tk/
Sedaj imajo neke tehnicne tezave ampak jaz sem jih dobila prejsni teden in so super sedaj so že vzklili.
Ivčk je napisal/-a:Joj, ne tako drago kupovat! Za ta denar se že iz Amerike splača naročat, bo poštnina deset dolarjev, vsaka sorta paradajkov pa po dva dolarja ali manj, odvisno kje kupuješ. Pa si jih lahko nabereš veliko.
Tatiana pa ima res kvalitetna semena, pa še hitro pridejo in poceni so. Ponavadi da zraven še kak bonus paketek...
polžek je napisal/-a:vrtnarka zelo, zelo res zelo se ti zahvaljujem za prilepljen link- končno, da sem le našla to kar sem iskala
Sedaj pa ne vem kako naj kupim. Kako si ti naročila? Kako plačaš? Prek neta še nisem nikoli ničesar kupovala.
vrtnarka12 je napisal/-a:polžek je napisal/-a:vrtnarka zelo, zelo res zelo se ti zahvaljujem za prilepljen link- končno, da sem le našla to kar sem iskala
Sedaj pa ne vem kako naj kupim. Kako si ti naročila? Kako plačaš? Prek neta še nisem nikoli ničesar kupovala.
Polžek jaz sem naročila tako, da sem tam desno od naslova rastline kliknika kupim in potem se mi je pokazala nova stran z glavnimi podatki in tiste sem napisala na mail in jim poslala. Oni so mi poslali nazaj mali kolk pride vse skupaj in čez ene 12 dni sem pa dobila paketk z odkupnino in notri semena.
JA SEMENA SO RES MALO DRAŽJA AMPAK JAZ NISEM NAJDLA TEH SEMEN DRUGJE PA ŠE NE NAKAŽEŠ JIM TAKOJ DENAR AMPAK KO JIH DOBIŠ PLAČAŠ.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov