Tomaž Babedraž je napisal/-a:polžek je napisal/-a:Tomažkiradbabedraž a to je zelenorumena sorta al ti jih je sonce ožgalo?
polžek po ritki te bom!!!
Kak veš da je mejhna? Pa me ne morš tralala
Ps. Mal heca, da ne bo zamere
Moderatorji: dusanh, Moderatorji
cacti25 je napisal/-a:Šeki je napisal/-a:ok, kakšne sadike vi to že ven sadite? jst sm sejal takrat kot so nekateri tu na forumu rekli da je čas za sejanje... in zdj so še kr mejhni. nekatere sem šele danes prepikiral... aja sejal sem jih v začetku marca...
Meni tudi paradižniki napredujejo zelo počasi, ne vem kaj je to.
Če bi normalno rasli bi bile to sedaj že velike in močne sadike.
polžek je napisal/-a:Tomaž Babedraž je napisal/-a:polžek je napisal/-a:Tomažkiradbabedraž a to je zelenorumena sorta al ti jih je sonce ožgalo?
polžek po ritki te bom!!!
Kak veš da je mejhna? Pa me ne morš tralala
Ps. Mal heca, da ne bo zamere
polžek je napisal/-a:Moji paradižniki so v večini tudi majhne rasti Samo nekaj jih je približno 20 cm velikih. Vsi ostali nekje 10 cm. Verjetno bo treba počakat še cel maj, da jih bom lahko sadila na vrt.
polžek je napisal/-a:Mene pazanima zakaj je v 5 lončkih s paradižnikom povrhu zemlje belo, kot nekakšna plesen in tudi enih par jih je kosmatih kot bi imeli pajčuno na sebi Ampak samo v 5-ih lunčkih je tako, ostalih nevemkoliko lepo normalno izgleda in lepo rastejo. Če mogoče kdo ve kaj bi to bilo? Hvala!
Ivčk je napisal/-a:
Po drugi strani bi s feferoni znala biti drugačna zgodba. Lahko da boš še vedno imel nekaj pridelka, a ne računaj na zrele plodove (denimo za semena). Za vložit bi jih pa moralo biti nekaj mladih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov