Moderatorji: dusanh, Moderatorji
bučarka je napisal/-a:Od včeraj do danes mi je veter polomil 14 sadik (med njimi vse 3 predstavnike sorte Kellogg's breakfast ). Sem jih umaknila bolj nazaj, kjer manj piha.
rumba je napisal/-a:Ivčk, hvala za izčrpne informacije. Ravno te dni si belim galvo s tem, kak substrat naj zmešam. Ja, vse bom imela na terasi, saj žal nimam nič vrta. Kje dobiš mleti dolomit? Sicer že dolgo hranjujem jajčne lupine, pa verjetno vseeno ne bo zadosti. Kaj pa glino? jo sama nabereš ali se jo da kje kupiti? Joj, nimam pojma o tem, sem čisto sveža. Kateri substrat za sajenje pa ti kupuješ? Po trgovinah mi zelo različno svetujejo. V Merkurju navijajo za Plantelinega, v Kaliji za Prst...
lera je napisal/-a:Ivčk saj ti bo pomagal potem boš pa tudi ti lahko vsaj malo pogledala po vrtu kmalu. Ja kar se pa velikosti tiče točno vem kako se počutiš ker sem jaz imela enega takega junaka 55cm in 4550g ampak se ti pa potem zdijo otroci ki so okoli 3000g čisto majčkeni. Pa naj bo dovolj o tem da ne bo koga kaj motilo ker ni tak naslov teme. Lepo se imej.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov