Moderatorji: dusanh, Moderatorji
rumba je napisal/-a:Sem se že prestrašila, saj jih že dva dni sončim na terasi. Zalijem jih zjutraj, ne močim listov, ko se zadosti otopli, pa ven. Včeraj so bili do sedmih zunaj.
Ivčk je napisal/-a:Malo so se sicer pretegnili te dni, ko ni bilo dovolj svetlobe, a se jim že teh nekaj dni sončka lepo pozna, dobro napredujejo. Bom pozneje poslikala, da se vidi razlika.
Glede jajčevcev ne skrbi, verjetno so doživeli le manjši šok, saj so bolj toplotno občutljivi kot paradižniki. Jih boš pač še nekaj časa nosila ven in not, da se lažje prilagodijo na nove razmere. Verjamem pa, da imaš rastlin ogromno. Težko je biti sam svoj 'proizvajalec' sadik, ne?
Sem pa nekje videla, da govoriš o nekem divjem poru. Bi se dalo dobiti kakega za probo, tako zraven jajčevcev? Saj veš, da sem nora na novosti
bučarka je napisal/-a:Nadina, imaš že prave orjake. Kdaj načrtuješ sajenje?
Odkar nosim svoje sadike vsak dan na balkon, opažam, da znatno lepše rastejo, predvsem pa so bolj čvrsti. So sicer še pravi pritlikavci proti nadininim, vendar ravno prav, saj pri meni grejo ven šele maja.
bučarka je napisal/-a:Pusti soseda, dej.
Potem bom tudi jaz nekaj sadik odnesla dol, da jih posadijo. So mi naročili "ta navadne". Moram priznat, da sem se trudila, vendar so vseeno vmes sorte Georgia streak, Green grape in Barne's mountain yellow. Opalka, Stupice, Joe's portugese in Goldkrone so "navadni", ne?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov