Moderatorji: dusanh, Moderatorji
zoyba je napisal/-a:Pri nas enostavno paradižnik zložimo v sokovnik ,solimo itd..
Namesto soka odteče voda,mezga pa ostane v posodi.
To je to,in še enostavno po vrhu!
Kajser je napisal/-a:To je že res, vendar med tvojo mezgo in janovo24 je verjetno taka razlika kot med domačim mlekom in onim 1,5% iz Avstrije
Ivčk je napisal/-a:Ja, takih sadik se ne da kupiti
Pozabila sem napisati, da sadike vedno pred sajenjem (ko so še v lončkih) pošpricam s cuprablauom, vendar le takrat za osnovno zaščito. Pozneje z bakrenimi pripravki ne špricam več. Videla sem že zrele plodove, ki so bili tako močno pošpricani, da se jim ni videla barva!!! Takih pa res ne bi jedla. BLJAK
Le v primeru zelo deževne sezone 1x špricam z Antracolom, pa še to izjemoma, drugače pa se poslužujem kar polmastnega mleka zmešanega z zeliščnim čajem. Ta dela čudeže
drugače pa se poslužujem kar polmastnega mleka zmešanega z zeliščnim čajem. Ta dela čudeže
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov