Moderatorji: dusanh, Moderatorji
Ivčk je napisal/-a:Takole so izgledale moje sadike po sajenju (30.05.2007):
In, ja, to je moj majceni zelenjavni vrt
Tu se vidijo le tri grede, skupaj jih je pet, vendar je prostora zelo malo (v spodnjem desnem kotu slike je moj zeliščni vrtiček, narejen iz velikih rečnih prodnikov).
Tu pa so moji paradižniki petnajstega julija, nekateri so že zoreli in bili obrani
Ivčk je napisal/-a:Pepe, bravo!
Tale zgleda zelo slasten. Se mi pa dozdeva, da je 'dvojček' (dva ploda, združena v enega). Je res? Ker to se letos precej dogaja na mojih sortah z velikimi plodovi in ravno 'Black Russian' prednjači v tem.
Imam pa vseeno komentar na tole zgodnje in pozno sejanje. Vse, kar praviš, je res, z eno izjemo. Ti živiš v mestu, kjer sam praviš, da je topleje in zato pozneje sajene ratline dohitijo tiste zgodnejše, tudi plodovi dozorijo prej. Ti pa lahko povem (ker živim na vasi), da pri nas včasih prav pride, če sejemo kaka dva tedna prej, ker se to potem pozna v zgodnjosti pridelka, ker so rastline ob sajenju nekoliko bolj razvite. Je pa res, da je dobro s SAJENJEM vseeno malce počakati, saj v mrzlo zemljo ni priporočljivo saditi. Drugače ti dam pa vse za prav
nadina je napisal/-a:Hojla, Kajser, kako si?
Si bil na dopustu ali zakaj se ti je užalil paradižnik?
nadina je napisal/-a:Kajser, prav hudo mi je zate! Kakšna bolezen pa je to, da pride tako iznenada?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov