nadina je napisal/-a:Iva, tvoj sistem je super !!!! Najbolje bi bilo, če bi si postavil tako zadevo fiksno (ma nekateri prisegajo na »selitev« paradižnikov …)
Sama paradižnikov, če se le da, ne selim. Pa niso nič bolj podložni boleznim, kot tisti od sosedov, ki jih vsako leto sadijo drugam, zato prisegam na isto lokacijo.
Sicer je ta moj 'okvir' bolj poskusne narave, je pa precej fiksen in koli so zapičeni precej globoko, zato je vse skupaj dokaj stabilno. Vprašanje je le, koliko let bo ta postavitev zdržala. Upam, da čim dlje, ker je bila cenovno zelo ugodna...
Glede na to, da je Stupice sploh ena najzgodnejših sort paradižnika, ti verjamem, da ima že plodiče (torej boš prvo paradižnikovo solato jedla že čez mesec dni

), lepo tudi, da ti cvetijo ostali paradižniki...
nadina je napisal/-a:Ubogi tvoj »mačor«! Vi tam doli pa res živite na nevarnem območju (streljate se …). Le kakšen človek je sposoben streljanja na živali??? Za take še dosmrtna kazen ne zadostuje!
Ja, naš kuža je bolj slabo, pravkar sem se zmenila za punkcijo trebuha (tekočine, ki se mu nabere v trebušni votlini… - sedaj že tretjič v mesecu in pol!). Mislim, da ga še ne utrujamo, saj drugače kuža kar v redu funkcionira – igra se, je sicer bolj izbrane jedi…
Hvala, ker si se spomnila nanj – tudi dobre misli pomagajo!
Ja, naš muci tokrat ni bil ustreljen, poškodbe so hujše, kot sem predvidevala
Tisto, kar smo mislili, da je strelna rana, je pravzaprav luknja, kjer je ven pogledala njegova stegnenica. Ima namreč odprt zlom, najverjetneje ga je zbil avto. Zdaj mora pa na komplicirano operacijo, pa me kar pri srcu stiska, tako mi ga je žal...
Čeprav se je pri nas že dogajalo, da so sosedje streljali na živali z zračno puško, zato sem predvidevala, da je to to
Upam, da bo tvojemu psičku kaj bolje, ne bi rada videla, da se mu stanje poslabša