Moderatorji: dusanh, Moderatorji
nadina je napisal/-a:Iva, tvoj sistem je super !!!! Najbolje bi bilo, če bi si postavil tako zadevo fiksno (ma nekateri prisegajo na »selitev« paradižnikov …)
nadina je napisal/-a:Ubogi tvoj »mačor«! Vi tam doli pa res živite na nevarnem območju (streljate se …). Le kakšen človek je sposoben streljanja na živali??? Za take še dosmrtna kazen ne zadostuje!
Ja, naš kuža je bolj slabo, pravkar sem se zmenila za punkcijo trebuha (tekočine, ki se mu nabere v trebušni votlini… - sedaj že tretjič v mesecu in pol!). Mislim, da ga še ne utrujamo, saj drugače kuža kar v redu funkcionira – igra se, je sicer bolj izbrane jedi…
Hvala, ker si se spomnila nanj – tudi dobre misli pomagajo!
Maychika je napisal/-a:Poleg tega pa mislim, da ni nič slabega če si izmenjamo še kakšno drugo veselo ali žalostno novico, saj naše življenje niso samo rastline.Forum je lahko tudi prijazen in forumaši lahko podelijo med sabo tudi kakšno drugo doživetje, brez, da bi bili za to takoj okarani.
Vsem želim, da bi jim rastline dobro uspevale, Ivčka tvojemu ljubljencu pa hitro okrevaje in to mi ni potrebno pisati na ZS.
lep pozdrav M.
Prava teta Pehta je napisal/-a:Maychika, popolnoma se strinjam s tvojim mnenjem. Iva, si za svojo nesebičnost (prispevki, pa širšemu krogu morda neznano zastonjsko razdajanje rastlin) zasluži javno pohvalo, ne pa spotikanje ob njeno človečnost. Hinko, svetujem ti, da teme, ki se ti zdijo otročje (oz. njihovi pisci), kot praviš (sicer je že pobrisano), enostavno preskočiš, da ne bo motilo tvojega duševnega miru. Drugim pa pusti svobodo!
Ivčk je napisal/-a:Bučarka, nekaj sort Giant paradižnikov bom jaz imela na jesen, pa ti bom poslala semena, ko bo čas za to, samo spomniti me boš morala ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov