Napisal/-a tomih » 20 feb 2009, 14:11
Lepo vas prosim.
Vse skupaj me spominja na moja dva sinova, 2 in 4 leta stara, ki se zelo podobno zapleteta v nepomembne prepire. In ko opazim, da je skrajni čas za posredovanje pridem zraven in vprašam: 'Zakaj se je zopet potrebno kregati?'. Vsak hiti po svoje razlagati in drug drugega tožariti. Da, prav srčkana sta.
Potem jim verjetno že stopetinšestdesetič začnem razlagati, da prerekanje ne pelje nikamor, sigurno pa ne pripomore k zadovoljnemu igranju.
Ah, ti otroci. Saj so še majhni.
Verjetno je bilo že stopetinšestdesetkrat napisano, da prerekanje, žaljenje in podobni nesmisli, ki niso povezani z rastlinami, ne spadajo na ta forum.
Saj bi narisal ali pa kar takoj napisal še tisočdvestošestinšestdesetkrat. Če bi le zaleglo.
Žal obstajajo ljudje, ki niso več otroci in se jim je nedolžna nagajivost zapekla v podzavest, ter prerasla v nekaj bolj temno sivega.
Takšne ljudi je najbolje ignorirati. Preveč so zdolgočaseni in nesrečni, da bi jim prišli do živega. In zakaj sploh?
Teme ne bom brisal, da boste uporabniki sami videli, kdo je kdo.
T.
p.s. še predno sem uspel tole poslati, so že novi hecni članki. Teme o zakonih prav tako spadajo na zato namenjene forume in tam bodo z veseljem debatirali o zakonih in varstvu podatkov...