nelca je napisal/-a:Na vrečki piše, da jajčevci kalijo 12-14 dni. Jaz sem jih posejala pred enim tednom, pa jih je nekaj že zunaj.
Zanimivo, tudi meni še niso pokukali ven. Sejala sem jih 09.03., in drugo rundo včeraj.
Moderatorji: dusanh, Moderatorji
polžek je napisal/-a:nelca je napisal/-a:Na vrečki piše, da jajčevci kalijo 12-14 dni. Jaz sem jih posejala pred enim tednom, pa jih je nekaj že zunaj.
Zanimivo, tudi meni še niso pokukali ven. Sejala sem jih 09.03., in drugo rundo včeraj.
nadina je napisal/-a:In to 'čokoladno' papriko se kupi kje?
Klematis1 je napisal/-a:nadina je napisal/-a:In to 'čokoladno' papriko se kupi kje?
Jaz sem jo (Sweet chocolate) kupila letos pri Amarantu - eko varianta.... in kot rečeno še nič - ravnokar sem šla malo pobrskat po zemlji in ugotovim, da so semena po 17 dneh še vedno takšna kot so bila - kako je to mogoče (in s tem, da sem jih imela pred sejanjem cca 16 ur namočene v vodo) ? res pa je, da se je komaj iz včeraj na danes pokazalo tudi nekaj drugih sort. Torej bom še čakala ......
fresia je napisal/-a:Včeraj sem posjala še 10 sort paradižnika. Prejšnji teden nekaj rož suzana, astre,... Te "ta hitre"
Naslednji teden, če bo čas dopuščal, pa še ostale rožice... A ni lepo, ko je končno pomlad?
nadina je napisal/-a:Jaz kumare, bučke, lubenice in melone posejem v lonček z zelo malo zemlje in jih, ko vzklijejo ter malo zrastejo, zasujem z zemljo.
Če pa boš presajal, jih daj čim globje v zemljo.
Tako jaz naredim, kako pa drugi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov