Moderatorji: dusanh, Moderatorji
nadina je napisal/-a:Na zdaj! Prejle sem napisala cel roman, pa ne vem kam je odtaval?
nadina je napisal/-a:Gomoljna zelena - bom upoštevala nasvet, kaj pa gnojilo, ji ustreza ali raje manj?
nadina je napisal/-a:Ivčk, ti rasteta obe 'stoletnici' ali je naša primorska pozebla?Jajčevci - dobiš...
Ivčk je napisal/-a:nadina je napisal/-a:Gomoljna zelena - bom upoštevala nasvet, kaj pa gnojilo, ji ustreza ali raje manj?
Raje manj, da ne boš imela puhlih gomoljev, šele pozneje v sezoni, ko jo presadiš ven in začne intenzivno rasti, lahko dodaš kako tekoče gnojilo.
Ivčk je napisal/-a:Jaz bom moje pikirala danes, pa so ravno tako majhni in nežni, a imajo že en pravi list. Bodi pozorna na to.
Prepikiraj jih vsakega v svoj lonček (najbolje bi bilo, da je visok in ozek) in pusti zunaj nekaj stebelca. To bo potem ostala globina sajenja, tudi ko jih boš presajala na vrt, nič globje. Če so posajeni pregloboko, tako, da so lističi zakopani, ne bodo naredili gomoljev. Saj vem, da delujejo sejančki zelo krhki, a le niso spet tako 'masleni', boš videla, ko jih primeš...
copka je napisal/-a::roll: HELP!!!!
Povejte kaj sem naredila narobe?
2. marca sem posadila pepino in paradiznike, pa se niti eden ne gleda iz zemlje....par dni za tem tudi kobejo,prav tako nic....Loncke imam na toplem v kuhinji, najprej sem samo prsila, vceraj sem tudi zalila bolj " konkretno"...nisem zacetnica in mi vse lepo uspeva ,ampak s sejanci pa nekako ne znam....pomagajte prosim!!!
Hvala in lepo soboto vsem!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov