Moderatorji: dusanh, Moderatorji
lera je napisal/-a:Nadina, tole pa super izgleda. Kdaj pa imaš ti potem že paradižnik, paprike in melancane?Pri meni paradižniki lepo rastejo, papeika in melancani me pa nekaj hecajo. Ampak to ni prvič, je pa potem vsako leto kaj za pobrat tako da vložim v kozarce in dam v skrinjo. Upam samo da ne bo poleti kakšnega neurja s točo, ker je pol pa kriza. Sicer pa ker sem iz domžal nam baje avioni tako premešajo ozračje da se kar izognemo toči. Lansko leto je bila mislim da dvakrat pa še to malo in z dežjem. Najbolj so bile boge kapucinke.
lp
šima je napisal/-a:Jaz sem paradižnike in papriko posejal šele včeraj.
Upam, da ni prepozno.
nadina je napisal/-a:Ivčk, če prav razumem, lahko posejem kar zraven paradižnikov tale tagetes in mi ga ni potrebno prej sejati v posodice? Ne bo nič prepozno za tagetes?
bučarka je napisal/-a:Torej so feferoni FREDI pekoči ali ne? Če so pekoči, so bolj blagi ali super hot? Rada bi kakšne za vlaganje, s tem, da se jih da normalno pojest, saj pikantno pri nas ne gre v promet. Imam dva lončka za prepikirat, pa ne vem, če se mi splača.
fotografka je napisal/-a:Ta forum, predvsem pa Nadina, je "glavni krivec" za moje pomladno veselje ob mladih paradižnikih.
fotografka je napisal/-a:Ima kdo kaj izkušenj s sivko in rožmarinom?
Sem sejala pred dobrim mesecem dni in nič. Je kak poseben postopek ali sem imela smolo pri semenih?
bučarka je napisal/-a:Torej so feferoni FREDI pekoči ali ne? Če so pekoči, so bolj blagi ali super hot? Rada bi kakšne za vlaganje, s tem, da se jih da normalno pojest, saj pikantno pri nas ne gre v promet. Imam dva lončka za prepikirat, pa ne vem, če se mi splača.
fresia je napisal/-a:bučarka je napisal/-a:Torej so feferoni FREDI pekoči ali ne? Če so pekoči, so bolj blagi ali super hot? Rada bi kakšne za vlaganje, s tem, da se jih da normalno pojest, saj pikantno pri nas ne gre v promet. Imam dva lončka za prepikirat, pa ne vem, če se mi splača.
Ferdi feferoni so sladki. Vendar pa ena skrivnost glede vloženih feferonov,... Ko so vloženi več kot eno leto postanejo pekoči,... Tako, da priporočam, da jih hitro poješ
Možno pa tudi, da so opraševalci skakali prej po kakih čilijih al pa pekočem feferenu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov