Sem spadajo vse užitne rastline.
salate, gomoljnice, stročnice, ...
Moderatorji: dusanh, Moderatorji
Napisal/-a Pepe » 21 jul 2009, 18:28
S kruhom pomazano!
-
Pepe
- Guru
-
- Prispevkov: 674
- Pridružen: 10 okt 2006, 08:53
- Kraj: Tri palme
Napisal/-a MARIJAV » 21 jul 2009, 21:42
Na tale party bi pa tudi jaz prišla. Odlična ideja. Ali so to sladki ali polhudi feferoni? Polnjenje s skuto?
Imejte se lepo!
-
MARIJAV
- Expert
-
- Prispevkov: 107
- Pridružen: 23 nov 2008, 22:36
- Kraj: ŠTAJERSKA
Napisal/-a Pepe » 22 jul 2009, 07:26
Hudi polnjeni s sirom za mazanje.
-
Pepe
- Guru
-
- Prispevkov: 674
- Pridružen: 10 okt 2006, 08:53
- Kraj: Tri palme
Napisal/-a bonsai » 30 avg 2010, 23:17
Vidim sicer da je tale prispevek že starejšega datuma pa vseeno eno vprašanje. Koliko časa in na kakšni temperatiuri pa naj se pečejo feferoni? Letos sem namreč dobil nekaj jalapenno feferonov in bi rad preizkusil tale recept.
Lp
-
bonsai
- Uporabnik
-
- Prispevkov: 7
- Pridružen: 06 maj 2003, 01:41
Vrni se na Zelenjava
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov