Če nočeš plačati s kartico, pozabi na internet. Poglej, če nimaš kartice, lepo prosi nekoga, če se lahko pridružiš naročilu, če jo pa imaš pa ne moreš pričakovati, da bodo drugi hodili zate po vroč kostanj v žerjavico. To je mišljeno zelo dobronamerno .
pozanimaj se v botaničnem vrtu v lj.,jaz tam vsako leto kupim gajbico ali dve različnih bolj eksotičnih vrts paradižnika....cene so pa naravnost smešne,če se prav spomnim sem lansko leto dal 70 sit za sadiko...pa še 2 vijoličasti baziliki so mi dali za povrh
Ni v kapitalizmu problem, problem je v pomanjkanju semen te sorte!
Limonca, jaz bi ti jih podarila, vendar sem jih toliko razdala, da sem na koncu sama skoraj ostala brez njih...
Drugi, ki pa so semena dobili od mene, jih imajo tudi samo po nekaj...
Naslednjo sezono pa jih lahko dobiš kolikor češ!
Zaenkrat še nisem dobila semena. A če ga ne bom dobila, bova šla v akcijo in nekako dobila seme, a ne babaco
A še nisem obupala in vendarle upam, da mi bo kdo resnično poslal-a seme.
Za sadike je pa še prezgodaj in to vsaj dva meseca, če ne še več. Nekaj sadik bom imela na voljo sredi aprila, vendar jih zelo nerada pošiljam po pošti. Bi se pa dalo verjetno zmenit za kakšen oseben prevzem, čeprav bo to težko izvedljivo glede na to, da si iz Velenja...
Pozdravljeni! Sem nova na tem foromu. Tema o paradižnikih mi je zelo zanimiva, saj ne poznam nobenega od teh sort o katerih teče beseda.
Z veseljem bi tudi jaz pristavila svoj piskerček in prosila, če se lahko pridružim h komu,ki naroča semena preko spleta.