Za točno temperaturo ne bi vedel, vem pa da lahko tudi zmrzne, le da jo moraš v tem primeru pustiti pri miru, dokler se ne odtaja in je ne smeš premikati.
Zdrži tudi več kot -10, samo se poslabša kvaliteta, dobi nekako sladkoben priokus, če jo uporabljaš surovo in ni več tako čvrsta, tako da ponavadi olupim zunanji sloj. Za dušenje pa je mogoče celo boljša, ker je mehkejša in jo lažje razkuhaš. Kaj se bo pa z njo zgodilo spomladi še pa ne vem, upam da ne bo zaradi tega preveč gnila.
Čebulček lahko sadiš takoj, ko lahko obdelaš zemljo. Čim prej tem bolje. Posadi plitvo, vrh naj gleda iz zemlje. Če ti ga ptiči brskajo ven iz zemlje, ga posadi tik pod površino.
A mogoče kdo ve, če obstaja kakšno škropivo, proti čebulni muhi, s katerim bi lahko škropil zdaj, ko čebula že raste. Lahko ima tudi dolgo karenco, ker je tako ne mislim uporabljat, dokler ne dozori.
Lp in hvala za morebitne odgovore.