Plezalka

Zelene rastline imenujemo rastline, ki nas razveseljujejo predvsem zaradi svoje atraktivnosti, barvastih listov, nenavadnih stebelnih oblik in pa tudi cvetov.
Araucaria, Asparagus, Asplenium, Calathea, Dracaena, Ficus, Hebe, Yucca, ...

Moderatorji: dusanh, MojcaL, Moderatorji

Plezalka

OdgovorNapisal/-a Žiga.S » 21 dec 2004, 22:25

To je to:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
...
Žiga.S
Moderator
Moderator

Kraj: ...

OdgovorNapisal/-a Žiga.S » 26 dec 2004, 14:08

Imam eno vprašanje. Kakšno zemljo priporočate za mojo plezalko ?. Meni se zdi, da je še najboljša tista iz trgovine, ki je zelo dobro zrahljana. Tisto zemljo, ki imam sedaj je zelo trda ampak sem jo že malo zrahljal tako, da za enkrat še bo. Drugače moram pa čimprej po novo zemljo. Upam, da mi bo na to odgovoril en, ki se res spozna na zemljo za take zelene sobne rastline. Že v naprej se vam zahvaljujem.
Lp: Žiga.S 8)
...
Žiga.S
Moderator
Moderator

plezalka

OdgovorNapisal/-a saba » 10 mar 2005, 20:00

:?:
Živjo
Mene pa zanima kok vrst je teh plezalk. Jst mam dve ena ma zelene liste, druga pa zeleno bele. Al se te plezalke dobijo še v kakšni drugi barvi. Hvala :lol:
saba
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a frenky » 10 mar 2005, 20:33

Žiga.
sam bi na tvojem mestu res kupil zemljo v trgovini, svetujem pa ti da kupljeni zemlji dodaš nekaj težje zemlje (zemljo krtin...) in narediš razmerje 2:1 oz. 1:1 (Kupljena zemlja (šota+kar koli pač bo: težja zemlja). tako boš preprečil zbitost zemlje na drugi strani pa dobro vodno kapaciteto.

Barve :?: zelena, zelena z belimi lisami in zelana z belo-rumenimi listi. Mislim da gre za rod Rhapidophora al neki tazga :roll:
L.p.
frenky
Moderator
Moderator

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Žiga.S » 10 mar 2005, 21:25

Sem jo že pred enem mesecu kupil :!: A vseeno hvala za pomoč :wink:

L.p.
...
Žiga.S
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a ^nemesis^ » 18 avg 2005, 18:53

oo mene pa zanima, če se komu sanja kje bi lahko jaz dobila plezalko, ki se kot bršljan vzpenja po stenah, le da le teh ne poškoduje tako zelo, in pa da uspeva v hiši, pa še njeno ime, če se le da latinsko.
mlad pogled nikoli ne ugasne
^nemesis^
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: petelinje

OdgovorNapisal/-a Žiga.S » 05 sep 2005, 16:41

^nemesis^ je napisal/-a:oo mene pa zanima, če se komu sanja kje bi lahko jaz dobila plezalko, ki se kot bršljan vzpenja po stenah, le da le teh ne poškoduje tako zelo, in pa da uspeva v hiši, pa še njeno ime, če se le da latinsko.

Pri nas v Zagorski cvetličarni jo (se mi zdi) imajo :) . Ampak nisem čisto prepričan.

Drugače pa se ta cvetličarna imenuje, cvetličarna Lavrač :wink: :arrow:
...
Žiga.S
Moderator
Moderator

Vrni se na Zelene sobne rastline

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten