Jagodna bovla

Vprašanja v zvezi z zdravilnimi rastlinami namenjene prehrani.
Česen, čebula, pehtran, čemaž, bazilika, rdeča pesa, ...

Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji

Jagodna bovla

OdgovorNapisal/-a borutcerkvenic » 02 jul 2003, 10:28

Potrebujemo: 50 dag gozdnih jagod, 15 dag sladkorja, 2 litra belega vina, 1 liter penečega vina.
Jagode posipamo s sladkorjem in pustimo 1 uro v hladilniku. Nato jih prelijemo z belim vinom in ponovno postavimo za 1 uro v hladilnik. Preden postrežemo, prilijemo še ledeno peneče vino.
CRGA
borutcerkvenic
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 227
Pridružen: 08 maj 2003, 17:46
Kraj: Maribor

Vrni se na Zdravilne rastline za prehrano

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov

cron