Vprašanja v zvezi z zdravilnimi rastlinami namenjene prehrani.
Česen, čebula, pehtran, čemaž, bazilika, rdeča pesa, ...
Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji
Napisal/-a borutcerkvenic » 02 jul 2003, 10:28
Potrebujemo: 50 dag gozdnih jagod, 15 dag sladkorja, 2 litra belega vina, 1 liter penečega vina.
Jagode posipamo s sladkorjem in pustimo 1 uro v hladilniku. Nato jih prelijemo z belim vinom in ponovno postavimo za 1 uro v hladilnik. Preden postrežemo, prilijemo še ledeno peneče vino.
CRGA
-
borutcerkvenic
- Moderator
-
- Prispevkov: 227
- Pridružen: 08 maj 2003, 17:46
- Kraj: Maribor
Vrni se na Zdravilne rastline za prehrano
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov