tudi mene so navdušili zapisi o konoplji in sem nabavil nekaj semena na eBay.
Potem pa sem vedno pogosteje opazil članke v raznih črnih kronikah o zasegu
tudi industrijske konoplje,
tudi če je bilo samo
devet sadik.
Potem je tu še sodna odločba o odškodnini, ker so ne samo enemu uničili proizvodnjo (in življenje) zaradi uničenja nasada industrijske konoplje, a je policijsko ministrstvo dolgo časa trmoglavilo po svoje, človek pa v gladovno stavko, itd....
Ali pa ko je Dean ali Dušan Rengeo, nekdo z diplomo ali doktoratom iz konoplje, iz Hrvaške povsem legalno v prtljažniku vozil 50 kilogramov konopljinega semena, cariniki pa so opravili še osebni pregled - v rit so mu svetili, če še tam kaj šverca.
Pa ko v kmetijski oddaji avstrijskega kmeta duši od smeha, ko sliši, da mora slovenski kmet za pridelavo industrijske konoplje imeti potrdilo o nekaznovanosti.
Butalci na neskončno potenco.
Ni treba posebej pisati, da sem semena že zdavnaj uničil, da ni od njih ostalo niti atoma sledu. Povsem legalno lahko kupiš, kot je že nekdo prej zapisal, ptičjo hrano Bonami, kjer na škatli piše, koliko odstotkov konoplje je v njej. Me prav zanima, kje Semenarna dobi vsako leto nekaj ton konoplje, da to potem prodajajo kot ptičjo hrano.
Zanimiv zapis v angleščini je na strani
http://www.world-mysteries.com/marijuana1.htm . V glavnem - če neka država ne preganja konoplje, pride na ameriški seznam držav, ki se ne borijo proti mamilom in sledijo gospodarske sankcije.
Če si revolucionarnega duha - kar veselo naprej. Spravi ZDA na kolena