Začimbne rastline, ki jih uporabljamo pri kuhanju.
poper, curry, timijan, peteršilj, lovor, majaron, bazilika, rožmarin, čemaž, ...
Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji
Napisal/-a soraya » 03 feb 2007, 12:39
Živjo,
peteršilj gojim notri v ogrevanih prostorih v teglcu, pa je ves bogi. Ali obstajajo kakšne tehnike, da bi se malo popravil
Zalivam ga, na svetlem je pa mu nič preveč ne paše.
-
soraya
- Uporabnik
-
- Prispevkov: 9
- Pridružen: 03 feb 2007, 12:36
Napisal/-a borutcerkvenic » 03 feb 2007, 14:59
Ali ga imaš na senčni ali sončni strani? Pozimi ga imamo po navadi na okenski polici, kjer je nekaj sonca. Zalivamo ga ne pogostokrat. Če misliš, da je tvoj peteršilj v slabem stanju, ga presadi, pa ne ga preveč zali,
LP Borut
CRGA
-
borutcerkvenic
- Moderator
-
- Prispevkov: 227
- Pridružen: 08 maj 2003, 17:46
- Kraj: Maribor
Napisal/-a soraya » 04 feb 2007, 16:38
Hvala za odgovor.
Imam ga na senčni strani in kot vidim ga preveč zalivam
Sedaj sem ga prestavila na sončno polico, upam, da si bo opomogel!
Drugače mi notranje rastline lepo delajo, začimbe mi pa pozimi nočejo uspevati. Bom poskusila še s sončno terapijo z manj vode
-
soraya
- Uporabnik
-
- Prispevkov: 9
- Pridružen: 03 feb 2007, 12:36
Vrni se na Začimbne rastline
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost