Začimbne rastline, ki jih uporabljamo pri kuhanju.
poper, curry, timijan, peteršilj, lovor, majaron, bazilika, rožmarin, čemaž, ...
Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji
Napisal/-a t0026528 » 09 feb 2007, 22:42
Rad bi vaše mnenje,izkušnje,kako najbolje prezimit asparagus.hvala.
-
t0026528
- Ljubitelj
-
- Prispevkov: 45
- Pridružen: 28 jan 2007, 15:30
Napisal/-a muha » 09 feb 2007, 22:49
Jaz jih imam vsa leta na hladnem stopnišču (okrog 12 stopinj), bolj malo jih zalivam, tisto, kar porumeni, porežem, dolge precej gole zimske nove poganjke pa kar pustim, se potem spomladi zunaj obrastejo in zgostijo.
Gnojim jih čez zimo ne.
Lp
-
muha
- Guru
-
- Prispevkov: 664
- Pridružen: 25 maj 2005, 20:46
- Kraj: Medvode-okolica
Napisal/-a muha » 10 feb 2007, 12:59
OPS - sem šele sedaj opazila, da je vprašanje postavljeno na forumu "začimbe". Ali je pomota, ali pa si ti mislil na ŠPARGELJ, ne na lončnico asparagus. Če gre za špargelj, pozabi na moj odgovor, ta se nanaša izključno na lončnico.
Lp
-
muha
- Guru
-
- Prispevkov: 664
- Pridružen: 25 maj 2005, 20:46
- Kraj: Medvode-okolica
Napisal/-a t0026528 » 10 feb 2007, 13:13
Mislil sem na lončnico .Hvala .
-
t0026528
- Ljubitelj
-
- Prispevkov: 45
- Pridružen: 28 jan 2007, 15:30
Vrni se na Začimbne rastline
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov