tale tema je pa zaživela. pa sam en dan sem bil malo bolj odsoten. hudo, kaj vm tuki dogaja. hahaha, zakon ste....
lej alpigena, nihče na tem forumu ni nek jaki strokovnjak. vsak pozna neko področje bolj kot drugo, ampak nihče nima nekega pisnega potrdila za to. saj ne rečem, da ga imaš ti ampak kot smo s člani tega foruma že velikokrat ugotovili nas vzvišeni toni enostavno odbijajo. mi smo taki preprosti ljudje. latinščina pa nam škripa če se le da. raje smo malce bolj "oberkrajnerski" kot pa prefinjeno meščanski.
in na koncu je iz teme, ki je bila namenjena svetovanju avtorici nastal peskovnik v katerem je malo preveč svinca in zdej smo vsi bolani. kar hočem reči je to: govoriti je treba v prijaznem tonu. če nekdo kaj sfali ali pa imaš ti malce boljšo ali izpopolnjeno informacijo lahko napišeš: "oprosti, ampak kolikor jaz vem bi bilo tole bolje če bi storil/a takole. veš, obstaja možnost da se ti tam zaredijo kakšne neprijetne žuželke."
ne pa takoj predpostavljati, da se dejansko bodo, da jim bo pomrlo vse potomstvo bajta pa strohnela in jo bo na koncu odnesla poplava. tak odnos kot mislijo da ga imaš ti do njih, bomo imeli tudi uporabniki do tebe.
žal, svet je baraba, vem.... smola grda....