Napisal/-a HellHavoc » 12 nov 2007, 18:17
ura tiktaka in mi pravi da čez 5 minut začne teči obdobje v katerem nikoli več nočem slišati besed alpigena, podjetje, reklama in poljubno žaljivko v istem kontekstu. nekje se mora stvar ustaviti. in še nekaj, če se misli kdo kaj veliko repenčiti na ta račun, se je hudo zmotil, da bom toleriral kakšne neumnosti. to je sedaj ultimat. če kdo dobi reklamo preko ZS se to še vedno smatra še vedno nelegalno oglaševanje in naj o tem obvesti mene (s kopijo originalnega sporočila). edina načina oglaševanja sta preko posebnega prisprevka na forumu ter oglasnih pasic (bannerjev). za pol ure bodo objavljena nova pravila in od tistega trenutka naprej bodo STRIKTNO izvajana. dokler se ne naučite komunicirati na pravi ravni in TAM kot je treba se bo stric uroš grdo igral. kdor me pozna ve, da sem prijazen in ustrežljiv, a bom za dobro foruma, ki mi je, od dneva ko sem se prijavil kot mlad nadobuden osebek željan znanja, zelo prirasel k srcu pripravljen postati tudi malce nesramen. in ne bom pustil, da en čez drugega udrihate kot živali. pokažite no malo bontona ljudje. saj tu se sploh ne gre več zaradi alpigene in njene dejavnosti (čeprav mi je tisto kar sem ravnokar prebral o nizozemskem zaledju malce dalo misliti, ker potem je vse skupaj še malo huje kot naj bi bilo). tu se gre samo še za to, kdo bo dokazal svoj prav. nočem biti nesramen zato tudi ne bom kazal s prstom češ, ta je kriv za prepir. vsak sam pri sebi ve, ali je bilo njegovo obnašanje primerno ali ne. in da smo si takoj na jasnem > v nobenem pogledu tole ne leti v bran alpigene, saj imamo z njo še nekaj nerešenih vprašanj. a ker je človek tako kot vi se poskušajmo vsaj malo obnašati temu primerno.
hvala za razumevanje in ne pozabite širiti ljubezni in ne prepira.
p.s.: se opravičujem vsem, ki sem jim izbrisal sporočilo, saj jim je s tem izginilo tudi določeno število prispevkov v skupnem seštevku. obljubim, da si bom ob prvem srečanju v živo vzel 5 minut in nemo sprejel vse kar vam laži na duši.
[img]http://shrani.si/f/1w/F0/3icdVq3l/sig4.png[/img]