Začimbne rastline, ki jih uporabljamo pri kuhanju.
poper, curry, timijan, peteršilj, lovor, majaron, bazilika, rožmarin, čemaž, ...
Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji
Napisal/-a neka » 23 mar 2010, 15:19
pred dvema letoma sem kupila seme pehtana in je po tretji setvi skalilo, a zraslo je "grmovje" brez arome. Potem sem zbrala neko domače seme, pa spet nimam sreče s kalitvijo.
Mi lahko svetujete kako naj ravnam, da dobim pehtranove sadike? koliko časa kali pehtran?
Hvala
-
neka
- Uporabnik
-
- Prispevkov: 22
- Pridružen: 26 nov 2009, 22:13
- Kraj: Ljubljana
Vrni se na Začimbne rastline
-
- pehtran
Napisal/-a breskvica » 11 avg 2005, 13:08
- 16 Odgovori
- 23372 Ogledi
- Zadnji prispevek Napisal/-a barbika
10 sep 2009, 20:35
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov