Semen imam kar precej. Lahko jih dobite, 10,20,30,100,200, samo povejte koliko. Prevzamete lahko osebno ali po pošti. Za ceno se menim naknadno,, dam pa za drobiž.
Semen imam kar precej. Lahko jih dobite, 10,20,30,100,200, samo povejte koliko. Prevzamete lahko osebno ali po pošti. Za ceno se menim naknadno,, dam pa za drobiž.
Evo tud meni je letos tobak obilno rodil in mam višek semen. Sorte na voljo so Virginia in Adonis. Semen je najmanj 500 v paketku, cena 3 evre. Pošiljam pa kar v navadnem pismu in ko dobite semena mi nazaj pošljete tri evrčke. Tukaj pa je moj oglas na bolhi, kjer so tudi kontaktni podatki: http://www.bolha.com/sadike-semena/semena-tobaka-tobak-sorte-virginia-nicotiana-tabacum--oglas1276633742
jaz sem dal klit maja in so že kot motovilc ali celo večji je pa vredno to opozorilo... pri setvi pazite koliko semen potrosite kje.... malo tu ter malo tam:) ker ko to vzklije imaš pravo džunglo hehe seveda če daš vse v en lonček... tudi prepikirat jih je težko ker se korenince prepletejo in potegneš 10 komadov naenkrat.