Moderatorji: dusanh, Moderatorji
santo je napisal/-a:Jaz sem pred 14 dnevi naročil seme iz Nemčije, sedaj čakam, da mi jih pošljejo. Naj bi trajalo 3 tedne, da jih dobijo iz Amerike potem pa mi pošljejo.
Tudi jaz nisem nikjer našel sadike, zato sem se odločil, da naročim semena, pa bomo videl kaj se bo ratal oi z semen.
santo je napisal/-a:Sej vsi, ki imamo citruse in tropske rastline jih imamo v loncih in jih prezimujemo v hišah isto bo pri pistaciji.
Madona, je potrebno vse logične stvari do potankosti razlagati.
lp
Pepe je napisal/-a:Me pa res zanima, kje v notranjosti Slovenije uspevajo citrusi. Se takoj preselim tja .
Kajser je napisal/-a:santo je napisal/-a:Sej vsi, ki imamo citruse in tropske rastline jih imamo v loncih in jih prezimujemo v hišah isto bo pri pistaciji.
Madona, je potrebno vse logične stvari do potankosti razlagati.
lpPepe je napisal/-a:Me pa res zanima, kje v notranjosti Slovenije uspevajo citrusi. Se takoj preselim tja .
Pepe bi samo rad vedel kje si doma, oziroma kje uspevajo citrusi......
Ja povej mu!
santo je napisal/-a:Kajser je napisal/-a:santo je napisal/-a:Sej vsi, ki imamo citruse in tropske rastline jih imamo v loncih in jih prezimujemo v hišah isto bo pri pistaciji. Madona, je potrebno vse logične stvari do potankosti razlagati.
lpPepe je napisal/-a:Me pa res zanima, kje v notranjosti Slovenije uspevajo citrusi. Se takoj preselim tja .
Pepe bi samo rad vedel kje si doma, oziroma kje uspevajo citrusi......
Ja povej mu!
Na dolenskem citrusi od aprila do oktobra izredno lepo uspevajo na prostem, čez zimo pa malo manj v notranjih prostorih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov