Moderatorji: dusanh, Moderatorji
koščička je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj!
Že nekaj skoraj 3 leta se ukvarjam z gojenjem tropskih rastlin iz pečkov. Sicer nisem nikakršen ekspert v sadjarstvu in verjetno sem do sedaj že veliko stvari naredila narobe, ampak vseeno pa imam sedaj doma ke kar lepo zbirko topskega sadja. Najbolj sem ponosna na že skoraj dvo-meterski avokado, imam pa tudi mange, skoraj vse vrste citrusov, pasionke, fizalis, granatna jabolka, ličije, karambole, kivane, arašide, kavo... Sicer je večina rastlin še dokaj majhnih (cca 20 cm),ampak če bodo nadaljevale s takšno hitrostjo, kot avokado, bodo kmalu prava drevesa.
Zanima me, če se še kdo ukvarja z podobnimi zadevami, ker me zanima toliko stvari, pa nimam koga vprašati, tako, da bi mi prav prišla kakšna izmenjava izkušenj.
Nemesis je napisal/-a:Jaz pa imam Avokado ( je zrastel v 2 mesecih za 80 cm, imel pa sem tudi liči. Sedaj pa imam peške od pasijonke in marakuje, pa ne vem kako jih posaditi. imak kdo kaj izkušenj? Kako pa posadiš mango?
koščička je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj!
Že nekaj skoraj 3 leta se ukvarjam z gojenjem tropskih rastlin iz pečkov. Sicer nisem nikakršen ekspert v sadjarstvu in verjetno sem do sedaj že veliko stvari naredila narobe, ampak vseeno pa imam sedaj doma ke kar lepo zbirko topskega sadja. Najbolj sem ponosna na že skoraj dvo-meterski avokado, ...
...
Zanima me, če se še kdo ukvarja z podobnimi zadevami, ker me zanima toliko stvari, pa nimam koga vprašati, tako, da bi mi prav prišla kakšna izmenjava izkušenj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov