Moderatorji: dusanh, Moderatorji
Kaka je napisal/-a:Tudi jaz imam tamarillo Ima lepe liste in je letos zrasel okoli pol metra. Zanima me, kakšne temperature prenese, saj je še zunaj. Ali ste že kaj zaščitili rastline pred tem septemberskim mrazom, na primer callistemon, pepino,ki mi šele sedaj dela plodove?
Kajser je napisal/-a:Kaka je napisal/-a:Tudi jaz imam tamarillo Ima lepe liste in je letos zrasel okoli pol metra. Zanima me, kakšne temperature prenese, saj je še zunaj. Ali ste že kaj zaščitili rastline pred tem septemberskim mrazom, na primer callistemon, pepino,ki mi šele sedaj dela plodove?
Pozdravljeni! Tudi jaz imam Tamarillo še zunaj (na balkonu pod streho) in tudi mene zanima do koliko blizu 0 stopinj je še lahko zunaj.
Kajser je napisal/-a:Pozdravljeni! Tudi jaz imam Tamarillo še zunaj (na balkonu pod streho) in tudi mene zanima do koliko blizu 0 stopinj je še lahko zunaj.
stara postaja je napisal/-a:Pozorno spremljam temo, ker sem tudi sama lastnica enega, metersedemdeset visokega. Problem je v tem, da ne vem, na kaki višini mu naj odrežem vrh. Sedaj je do kakega metra gol, en stranski poganjek sem uporabila za novo rastlino, ki še raste v vrtu. Ivčk, ali rodijo samo veje, zrasle iz glavnega stebla? Na kaki višini se je tvoj odlomil in nato razvejal? Previsokega ne bi rada zaradi težav pri prezimljanju, a če mu odrežem vrh malo čez meter, mi ostane golo steblo! Če ga pustim kot je, sploh ne bo cvetel? Letos mi namreč še ni, je pa lanski potaknjenec. Ivčk, lepo prosim za nasvet!
Pozdrav vsem!
stara postaja je napisal/-a:Ivčk, kako pa je pri tebi? (že dolgo te ni "videti"!)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost