stajka je napisal/-a:So sicer majhne, korenine pa so pognale. Figa izredno hitro raste, tako da skoraj ne bi smel biti v majhnosti problem. Ne morem si privoščiti, da bi pogrobala korenine, ker zima naredi svoje.
Torej bodo!
Moderatorji: dusanh, Moderatorji
stajka je napisal/-a:So sicer majhne, korenine pa so pognale. Figa izredno hitro raste, tako da skoraj ne bi smel biti v majhnosti problem. Ne morem si privoščiti, da bi pogrobala korenine, ker zima naredi svoje.
dada2 je napisal/-a:tile mojstri od Baumschule Horstmann hočejo za poštnino 38 eurov kar pa je po mojih izkušnjah veliko preveč . To se pravi polek 25EUR še 38EUR??????????
Kajser je napisal/-a:stajka je napisal/-a:Jaz sem fige že potopila v rastni hormon in jih posadila. Lepo se držijo. Mislim, da bi bilo najbolje počakati do pomladi, da vidim če so se prijele in jih bo za vse dovolj.
Stajka, kakšno je kaj stanje pri vas?
stajka je napisal/-a:So sicer majhne, korenine pa so pognale.
Akasha je napisal/-a:Naša Violetta je pa že drugo leto še vedno mala.. Smo pridelali 1 figo za začetek Pozimi smo jo pa zavili, da ni zmrznila (Ljubljana), samo je bila itak zelo mila zima...
Upam,da bo kmalu več pridelka. Pa ne vem,zakaj nič kaj dosti ne raste...posajena je na gredo na soncu..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov