Panirani gomolj zelene

Sem spadajo recepti za izdelavo različnih zdravilnih pripravkov iz zdravilnih rastlin.

Moderatorji: dusanh, borutcerkvenic, Moderatorji

Panirani gomolj zelene

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 02 nov 2003, 01:31

Ojla,

pa še nekaj za moški del :lol: foruma (krepi spolno moč ):
Gomolj zelene narežemo na 1cm debele kolobarje, in jih damo v mrzlo slano vodo. Počakamo, da zavrejo, nato jih odcedimo, osušimo in ohladimo. Pripravimo jih za paniranje (moka, jajca, drobtine) in jih na vročem olju ocvremo.
Če imamo raje zelenjavo, ki ni popolnoma termično obdelana (al`dente), potem lahko prekuhavanje opustimo in samo cvremo (na malo manjši vročini).
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru
 
Prispevkov: 1046
Pridružen: 10 okt 2003, 12:53
Kraj: Ljubljana

Vrni se na Recepti

 


  • Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov