Vse,ki imajo kakersnekoli izkusnje z alternativnim nacinom zdravljenja,to je z bioenergijo,prosim da napisejo svoje mnenje.Kaksne izkusnje imajo pri vplivih na rastline.
Sama sem dolgo oklevala in v sebi gojila nejevernost,skepso in koncno sem se najprej hotela prijaviti pri g.Domancicu v Kranjski Gori,kjer pa je potrebno dolgo cakati.Med tem casom pa mi je prijateljica omenila in priporocila obisk na Rogli v hotelu Planja pri terapevtu g.Boris Javsniku,ki dela in izvaja terapije po metodi Domancic in se je pri njem tudi izobrazeval.Terapija je skupinska in traja 4 dni.Moja izkusnja s terapijo je zelo pozitivna,ker cutis ko dela na tebi.Sama sem cutila mocno toploto in kot nekaksne niti energije,kot neko pajcevino,ki te vlece.Sedaj sem polna energije in se super pocutim.Mislim in upam,da bo trajalo cim dlje.
Za narocanje poklices v TERME ZREČE--HOTEL DOBRAVA na recepcijo 03/757 60 00 ali g. Javšnika na GSM 041 666 005.Pa se to,prijavnina ce ne spis v hotelu stane za 4 dni 5.000,00sit,prostovoljen je prispevek ,ki ga das na koncu,cena ni dolocena/kar me je presenetilo/vse je prepusceno lastni odlocitvi vsakega posameznika,v okviru njegovih zmoznosti