Oj,
za vhod sem uporabil stara alu vrata, ki so služila za WC v nekem objektu pred prenovo.
Rastlinjak je U oblike. No U postaviš na glavo pa je. In je samostoječ. Dva lahko primeta nepokrito konstrukcijo in jo odneseta kamorkoli.
Armaturna mreža je dimenzije 6mx2m. Tako avtomatsko dobiš rastlinjak dolžine dveh metrov in poljubne širine. Bolj ko je širok, nižji je. Jaz sem ga naredil iz dveh mrež, tako da je dolg 3m, širok 2.5m in visok 2,2m.
>Da mi not ne piha:
Stranice in streha je ista stvar. Pri tleh sem v ploščato železo zavil malo folije po celi dolžini in to vseskupaj pritrdil s klini na tla.
Za zadnjo in prednjo stran sem pri tleh uporabil isto metodo, sicer sem pa folijo odrezal v U obliki in jo po robovih 15 cm zatlačil pod streho, folijo od strehe sem pa po robovih tudi pustil 15cm daljšo in jo upognil navzdol. Tako sem streho in zadnjo oz. sprednjo stran zlimal skupaj s silikonskim kitom.
No saj je kar malce komplicirano napisati. In ko sem tole študiral cel mesec nisem spal
Bom nekje poskusil dobiti digitalca in vse skupaj poslikati, da bo bolj jasno.
Bom pa z veseljem odgovoril še na nadaljna vprašanja. Najbolje je, da se lotim izdelati en HTML in ga objaviti na svoji strani.
Sneg sploh ni problem. Jaz imam 74 kil in sem hodil gor in dol po konstrukciji, ko sem jo barval. Sneg je pa sam dol zdrsel, siecr si pa lahko pomagaš s kakšno metlo.