Rad bi si omislil manjši rastlinjak, za gojenje zelenjave. Pa me zanima, če mogoče kdo ve kje bi ga dobil zelo poceni. Rastlinjak naj bi bil velikosti 3X5 in visok približno 2.5m na sredini.
meni so svetovali da se obrnem v Bauhaus ali Baumax, baje jih imajo tam zelo poceni in še kar ugodne. Žal pa meni tak standardni najbrž ne bo prav prišel (se še odločam kje ga bom imela).
To bi kaj home made delovalo. Doma imamo postavljen okvir iz lesa in železnimi členki pokrit z bolj obstojni polivinilom in deluje kar dobro. Dokler se ni nek štor s koso okol muzal in odrezal določeno stranico. Ob priliki postam slike, če te zanima...
Točno takega sem si zamišljal. Hvala za fotke. Upam, da se nisi prehladil.
Zdej pa samo še povej, kaj je les in kaj železo in kako si ga pritrdil, da ti ga veter ne odpihne. Potem pa veselo na delo.
Tu ti bom podal samo okvirne slike. Točne mere si pa sam izmisli. Les pa potem po potrebi... Členke ti bo prvi šlosar brez problema skup dal (v bistvu samo taki U-ji skup sešvasani), les pa na žago dobiš. Lahko pa ga pooblaš pri kom, ki ga poznaš. "Cik-cak" sem napeljal še vrv, da drži malo snega, da se poli-vinil ne vsede takoj... Poleti odšraufam stranice, da se lahko polivinil zavije do vrha v tako rolo, in je odprto, da lahko tudi dež zaliva.
(Loadanja je nekje 200k).
živjo
sem začetnica gojenja plodovk in bi prosla če mi pošlete slike od rastlinjaka ki ste ga sami naredili, namreč rada bi ga naredila in rabim ideje
hvala
romunov prosim za slike(moj el. naslov:klavdijatt@volja.net )