Hoj zdravo,
če bi kdo imel semena od paradižnikov in čilijev imam kar nekaj različnih vrst shranjenih. Slike so na www.rei-labs.net
Paradižniki:
brandywine red
brown plum
yellow cluster
white cherry
brandywine pink
black trifele
black krim
tiny tim
white beauty
yellow pear
mala rastlina rdeči
italian heirloom
krim
red cavern
marmande
gold medal
osu blue
striped cavern
yellow plum
green zebra
divji
roman candle yellow
black cherry
yellow grape
Čiliji:
numex centennial
numex twiglight (barvni, črni, večji črni navzdol)
oranžen majhen čili navzgor
oranžen numex
oranžni sladki
purira
rdeč/viola numex twi
red cayenne
rotundum
satans kiss
šrilanka (beli, rdeči/oranžni)
thai hot
whippets tail
yellow cayenne (rumen, temnozelen>oranžen)
yellow wax
zelen sladek
Cena za seme bi bila 0.5EUR/paket (vsaj 10 semen), nekaj malega je tudi semen od lani ki bi morala bit še čisto v redu, za te bi bila cena 0.25EUR/paket, lahko pa se zmenimo tudi za kakšno menjavo.
Pred kratkim sem pa naročil še naslednje zanimive rastline in mi bodo sigurno kakšna semena ostala če bi kdo imel (cena oz. zamenjave po dogovoru):
paradižniki lemon plum, brandywine yellow, german orange strawberry
čiliji rocoto locoto yellow, aji panca
solanum stramonifolium (coconilla)
solanum mammosum (titty fruit)
peganum harmala
celastrus paniculatus
cammelia sinensis (pravi čaj)
panax ginseng
voacanga africana
solanum quitonese (naranjilla lulo)
lepidium meyenii
Polna semenska lista je na voljo na http://www.rei-labs.net/wp-content/uploads/2012/02/Kopijalista2012.xls , sicer pa vsebuje precej uporabnih rastlin, enteobotanikov, zdravilnih in strupenih rastlin. Menjava po dogovoru. Vsa semena niso na voljo za menjavo, veliko je večinoma semen označenih s kraticami nab (tudi nekatera eb). Semen s kratico pet ne prodam, lahko jih pa pod določenimi pogoji dam zastonj oz. zamenjam.
PS: Moj email naslov je dejko1 afna hotmail pika com, sicer pa če mi pošljete email ali ZS tega ni treba napisat na forum, razen če se ne oglasim potem obstaja možnost da sporočila nisem dobil in me lahko poskusite dobit preko foruma
LP,
Dejan