P: Raindrip Container Kit - zalivalni sistem UGODNO

Mali oglasi - PRODAM - Seveda namenjeno le rastlinam.

Moderatorji: dusanh, izu

P: Raindrip Container Kit - zalivalni sistem UGODNO

OdgovorNapisal/-a Maj27 » 21 sep 2012, 19:45

Pozdravljeni,

prodam raindrip container kit, za avtomatsko zalivanje. Komplet je nerabljen, naročen iz Amerike (narejen tudi tam) in v originalni embalaži. Mislil sem ga uporabljati to sezono, a smo se selili in v novem domu ni vrta, kjer bi potreboval sistem. Cena je resnično ugodna, saj je veliko stala poštnina in še paket je bil na carini, kjer sem plačal davek D: .

Cena: 30eur + vaša poštnina

Slika

Slika

Lep pozdrav
LP Maj
Maj27
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Jesenice

Re: P: Raindrip Container Kit - zalivalni sistem UGODNO

OdgovorNapisal/-a Miško » 22 sep 2012, 09:04

Kdor je zinteresiran za nakup PROSIM menite se na ZS!!!!! (zakaj moram zavsak to napisat?) :? :x :x :x :x :x
Uporabniški avatar
Miško
Guru
Guru

Slike: 6
Kraj: Trbovlje

OdgovorNapisal/-a Maj27 » 22 sep 2012, 12:10

Miško,

v tem prispevku še nihče ni odpisal in nihče ni "nabijal" postov tako kot ti. Ko grem na forum in pogledam kdo je nazadnje odpisal, je povsod napisano Miško! Zato ne odgovarjaj na vsak prispevek z neumnimi odgovori!
LP Maj
Maj27
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Miško » 22 sep 2012, 17:29

Ti pa ne boš mene uču kaj bom jst delu!!! :wink: Mam 1x več prispevkov kot ti.... ne in to ko jst stalno pišem stalno pomagam a ne???? :D :D :D :D Mam pa izkušnje ku ljudje vedno pišejo pod oglase in VEDNO napišem naj se to menjo na ZS. ZATO RAJE PREJ KOT POL KO ŽE 100 ljudi napiše komentar!!!SKRBIM ZA UREJENOST IN PREGLEDNOST FORUMA!!!! 8)
Uporabniški avatar
Miško
Guru
Guru

Slike: 6
Kraj: Trbovlje

OdgovorNapisal/-a Maj27 » 23 sep 2012, 18:35

Ja imaš 1x več prispevkov kot jaz, ker pišeš in nabijaš najbolj nemune poste od vseh. In ne ne pomagaš nikomur, vsaj s temi neumnimi posti ne:

Miško je napisal/-a:se strinjam

rastlinovec je napisal/-a:Pozdravljeni.če vas še zanima nakup slonove noge imam doma 2 za prodat.tel 031244012 sem iz prekmurja.lp ugodna cena

Miško je napisal/-a:na ZS se menite o cenah nakupih prosim!!!!!

Kaj si slep, da ne vidiš, da je uporabnik rastlinovec dodal telefonsko številko?! Poleg tega na vseh forumih, če prodajaš vsi zaintirisirani pišejo na zs (nihče ne piše odpiše v post - razen ti s svojimi neumnimi... )

Ne ne skrbiš za urejenost in prelednost, nasprotno uničuješ. Bolj mi je bil všeč forum brez tebe (s pametnimi odgovori drugih)! Poleg tega nisi moderator ali administrator.

Prosil pa bi administratorje in modaratorje, da zbrišete njegove "prispevke" ali date opozorilo. Hvala

LP
LP Maj
Maj27
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Miško » 24 sep 2012, 17:25

Tole si pa zelo lepo napisu Maj(nevem kuga) :D sam d si to sam sebi napisu :D
Uporabniški avatar
Miško
Guru