PREVRELKA-GABEZ

Sem spadajo vse užitne rastline.
salate, gomoljnice, stročnice, ...

Moderatorji: dusanh, Moderatorji

PREVRELKA-GABEZ

OdgovorNapisal/-a midwife » 18 avg 2009, 22:45

Pozdravljeni!

Zanima me koliko časa približno potrebuješ, da je brozga prevreta in zrela za uporabo? V knjigi Miše Pušenjak piše, ko se preneha peniti... V sodu (na soncu) jo imam že 3 tedne, sama od sebe se ne peni več, če jo premešam pa še nastane nekaj pene. Ali je kot taka že uporabna? Se mi zdi da se zadnji teden zadeva ne spreminja več...

Hvala!
midwife
Uporabnik
Uporabnik
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 15 okt 2007, 06:14

Vrni se na Zelenjava

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov

cron