Okoli nekaterih se svet vrti...

Sem spadajo vsa sporočila, ki ne spadajo v druge forume.

Moderator: dusanh

Okoli nekaterih se svet vrti...

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 17 nov 2007, 13:45

Pozdravljeni,

to je verjetno moj zadnji prispevek kot administrator tega našega prelepega foruma. Da, odstopam od položaja administratorja in to bom danes uradno naznanil tudi višjim avtoritetam. Pojasnil jim bom tudi celotno situacijo zakaj odstopam. V kratkem pa naj vam povem, da je škoda mojih živcev in mladosti za to, da mi jih pijejo nekateri uporabniki foruma, ki bodo skupaj z mojim odstopom tudi sankcionirani. Vem da boste vpili naj ne grem. Moj namen ni izzvati takšne odzive. Naj vas spomnim, da ne odhajam s foruma (tega veselja pač ne privoščim tem osebkom) amapk ostajam z vami. Le funkciji administratorja se odrekam. SKupaj bomo korakali naprej.

Lp

Uroš
[img]http://shrani.si/f/1w/F0/3icdVq3l/sig4.png[/img]
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

Kraj: Izlake

POSLEDICE KOMENTARJEV MIRAMARE IN TAMARE

OdgovorNapisal/-a alpigena » 17 nov 2007, 14:30

To so posledice komentarjev Tamare in miramare ki sem jih dobila na ZS od Uroša.

meni je čisto vseeno kaj si misliš, ker očitno ne dojamš kaj je bistvo interneta. tam ti lahko pove kdorkoli in karkoli pa če ti to slučajno ne paše se lahko pritožiš na sončno upravo, ker nihče nima "nadzora" nad internetom. moja telefonska številka pa je namenjena izključno in samo za debate okoli oglaševanja. nihče ni prosil tebe da prideš na naš forum. nihče te ni prosil, da si delaš reklamo. kar imaš osebnih težav jih rešuj sama, ker ti jih jaz ne bom. pr-st me ne zanima in ga tudi slučajno ne poznam osebno. in mi je vseeno če te je užalil, razumeš? dol mi visi, to je tvoj problem. ne moj. nihče ni v temi pr-st-a videl provokacije. če bi kaj sledila zadevam bi videla da so pr-st-ove fotografije njegovo avtorsko delo in da ta ni bila ne prvi ne zadnji njegov takšen izdelek. pr-st ni nobenega nikoli užalil, medtem ko si ti s prvim prispevkom naredila razdor. enostavno se ne bom več ubadal s takimi osebki, ki hočejo na vsak način iskati pravico za krivico, ki se ti nikoli ni zgodila. in ne reci, da se ti je zdelo popolnoma normalno, da prideš in si lahko zastonj narediš reklamo. dobro veš da tudi tvoja spletna stran ni zastonj in da morda tudi tale forum ni bil. samo še ena pripomba in.... bo pestro.

letiš s foruma. do konca dneva bo urejeno. tako kot se ti lahko prijaviš kamor hočeš te lahko jaz sankcioniram tako kot jaz hočem. ker moram opravljati svoje delo. tvoje težave me niti malo ne zanimajo. in še enkrat ti povem: ne igraj nedolžne žrtve. ti misliš, da je vsak prispevek, ki ima vsaj malo veze s teboj žalitev. misliš, da si vsi samo s tabo ukvarjajo? in da ne bo pomote > z latsniki imam stalen kontakt. srečno. tvoja sankcija pa bo tudi javno objavljena skupaj z mojim odstopom od položaja administratorja, ker imam takih kot si ti poln k****.
ALPIGENA
Uporabniški avatar
alpigena
Guru
Guru

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 17 nov 2007, 14:43

Hvala, sem tudi jaz mislil tole objaviti. In tistole niso posledice ampak so dejansko moja sporočila tebi, ker te imam dovolj. Dovolj imam tega, da se mi neprestano pritožuješ in se delaš ubogo žertev. Navaden egoist si, da sva si na jasnem.
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a vita » 17 nov 2007, 14:49

No, kaj pa je zdaj to?
O administratorju pa tole: ali ni to tisti administrator, ki je pred kratkim tako zelo nesramno napadel eno izmed obiskovalcev? Se v tem trenutnku ne spomnim njenega imena.
Kar se mene tiče, je to nezrelo in neumno razpravljanje, nevredno, da gre prek foruma.
vita
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 17 nov 2007, 14:52

Jaz sem samo napisal da zaradi določenih ljudi odstopam. Nikoli pa nisem omenil zaradi koga. Tega nekoga pa je ti zbodlo in je napisal odgovor. Temo bom zaklenil, da ne bomo še naprej smetili. Predno bom odstopil pa jo bom še pobrisal, da pospravim za sabo.
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

Vrni se na Pomenki

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov