Kršitev pravil na forumu

Sem spadajo vsa sporočila, ki ne spadajo v druge forume.

Moderator: dusanh

OdgovorNapisal/-a Leont-i » 19 feb 2008, 22:20

Moje mnenje je, da tudi odpiranje te teme ni prispevek k dobremu sodelovanju med forumaši. Če se je koga izbrisalo tega ni treba
obešati vsem na znanje. Kogar je doletela kazen izbrisa,
se ga naj obvesti na zasebno sporočilo in stvar bo brez pretresov tekla
naprej.
Uporabniški avatar
Leont-i
Strokovnjak
Strokovnjak

OdgovorNapisal/-a Bravica » 19 feb 2008, 22:43

sasok je napisal/-a:Meni je žal samo nekaj! Zakaj ste tako pozno ugotovili?? Zakaj ste morali nagnati tiste, ki niso naredili nič slabega za voljo nekoga takšnega, ki ni niti na IQ mravlje?? Mislim, da zvonite po toči, kar pa je žal prepozno. In še sedaj se iz napake ni nihče naučil nič kar je žalost in bo to tudi ostalo....Prepirom ne boste ušli ker je bomba bila že sprožena.
Sedaj me lahko mirno pobrišete, ne sodelujem na forumu z večimi nicki!

S prvim delom prispevka se popolnoma strinjam.
Najlepše so orhideje
Bravica
Guru
Guru

Kraj: Vzhod

OdgovorNapisal/-a tanja1 » 19 feb 2008, 23:18

bravica ali katrinca ali...

določeni vedno najdete nekaj v drugih postih. In zakaj podcenjuješ mnenje drugih in se zgovarjaš na sorodnike. Mogoče pa nekdo drug zadeve vidi drugače kot ti in ima prav tako pravico do svojega mnenja. Malo sem šla brat tvoje poste in z ničemer te ni nihče žalil. Kar pa ne morem trditi zate, saj si ti podila alpigeno ali vnukinjo iz foruma. In še zanimivost, in potrditev prispevka zmede je, da so ravno vsi tisti, ki so emigrirali na drug forum danes tukaj prav zgovorni. Očitno se jim toži po zdrahah.
Uporabniški avatar
tanja1
Guru
Guru

Kraj: dob

OdgovorNapisal/-a Bravica » 19 feb 2008, 23:23

tanja1 je napisal/-a:bravica ali katrinca ali...

določeni vedno najdete nekaj v drugih postih. In zakaj podcenjuješ mnenje drugih in se zgovarjaš na sorodnike. Mogoče pa nekdo drug zadeve vidi drugače kot ti in ima prav tako pravico do svojega mnenja. Malo sem šla brat tvoje poste in z ničemer te ni nihče žalil. Kar pa ne morem trditi zate, saj si ti podila alpigeno ali vnukinjo iz foruma. In še zanimivost, in potrditev prispevka zmede je, da so ravno vsi tisti, ki so emigrirali na drug forum danes tukaj prav zgovorni. Očitno se jim toži po zdrahah.

Treba je prispevke dobro prebrati. Pravim da je Alpigena naknadno spreminjala svoje prispevke, tako da je videti da je bila napadena, kar ni res.
Najlepše so orhideje
Bravica
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a tanja1 » 19 feb 2008, 23:38

A joj, kakšna naložba. Zdaj pa še to, da drugi ne znamo brati. Ja verjetno je tudi zaklenjene teme spreminjala ali ne bravica. Kdaj pa je to naredila, da nihče ni opazil tega razen tebe in še kakšnega somišljenika. Za takšne stvari, kot jih ti navajaš pa moraš imeti malo več IQ-ja kot ima mravlja. Sovraštvo in fovšija pa res nima meja in ne izbira sredstev.

Glede na to, da ima kao več imen mi prosim razloži ta pojav, zakaj se to samo dogaja, če gre za alpigeno in ne če se prijavi z drugim imenom. Saj gre vendar za isto osebo.
Uporabniški avatar
tanja1
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a felidae » 19 feb 2008, 23:41

Kot jaz vem je alpigena res naknadno spreminjala poste. Pa ne vceraj ali potem ko je tema ze bila zaklenjena, ampak par ur potem ko jih je objavila.
felidae
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Bravica » 19 feb 2008, 23:47

felidae je napisal/-a:Kot jaz vem je alpigena res naknadno spreminjala poste. Pa ne vceraj ali potem ko je tema ze bila zaklenjena, ampak par ur potem ko jih je objavila.

Ne par ur, samo nekaj minut je potrebovala za spremembo.
Vem, da tisti ki niso to doživeli ne morejo verjeti, ampak tako je.
Najlepše so orhideje
Bravica
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a Bravica » 19 feb 2008, 23:53

tanja1 je napisal/-a:A joj, kakšna naložba. Zdaj pa še to, da drugi ne znamo brati. Ja verjetno je tudi zaklenjene teme spreminjala ali ne bravica. Kdaj pa je to naredila, da nihče ni opazil tega razen tebe in še kakšnega somišljenika. Za takšne stvari, kot jih ti navajaš pa moraš imeti malo več IQ-ja kot ima mravlja. Sovraštvo in fovšija pa res nima meja in ne izbira sredstev.

Glede na to, da ima kao več imen mi prosim razloži ta pojav, zakaj se to samo dogaja, če gre za alpigeno in ne če se prijavi z drugim imenom. Saj gre vendar za isto osebo.

Torej kdo je pisal o IQ mravlje. Pa bravica ni bravica ampak Bravica pa še bi se našlo.
Fovšija? Zakaj le? Sovraštvo? Ne poznam ne prvo ne drugo. Samo dejstva navajam.
Najlepše so orhideje
Bravica
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a tanja1 » 19 feb 2008, 23:55

Ne vem zakaj bi spreminjala post, ko pa večinoma piše o rastlinah. Mogoče se je kaj zmotila in potem popravila. Velikokrat pa je popravljala kakšen post, ker so se nekateri spotikali ob določene izraze. Tukaj ne vidim nič slabega. Se je pač trudila ugoditi vsem. Kljub temu pa sem večinoma uspela prebrati original in si na podlagi tega ustvarila takšno mnenje kot ga imam. Meni se je dostikrat prav smilila in to vse zaradi enega trapastega oglaševanja za katerega se je takoj opravičila. Tudi drugi spreminjajo svoje poste, oglašujejo, se posmehujejo in prikrito ali pa kar direktno žalijo, pa se nihče ne zmeni za to. Vsekakor imam občutek, da jo nekateri poskušajo na vsak način očrniti. V nasprotju z drugimi, ki pa se posmehujejo in žalijo druge pa nihče nič ne ukrene.
Uporabniški avatar
tanja1
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a tomih » 20 feb 2008, 00:02

No čas je, da zadevo končamo.

Napisal sem že, da če imate težave to sporočite meni, šele potem lahko ukrepam.
Če kdo potrebuje kakšna dodatna pojasnila mi lahko pošlje zasebno sporočilo.

Tema zaklenjena in upam da nikoli več odprta.

T.
Uporabniški avatar
tomih
Rastline.com Admin
Rastline.com Admin

Slike: 16
Kraj: Ljubljana

Prejšnja

Vrni se na Pomenki

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi