Moderator: dusanh
psevdonim je napisal/-a:Zapis o samohodnem mulčerju, ki sam išče gorivo za svoje delovanje:http://www2.arnes.si/~surtvidr/clanki/clanek36.htmSo tudi neki strupi, s katerimi grmovje pošpricaš jeseni, ko bi naj sokovi tekli od listov proti koreninam in ne obratno, tako da zastrupiš korenine.
stara postaja je napisal/-a:Kajser, volk sit in koza cela, težko! (uničiti-kemično- grmovje in obdržati češnje).
Uporabiš lahko totalni herbicid (boom efekt, touch down), vendar v času bujne rasti, da skozi zelene dele pride aktivna snov do korenin in se prične rastlina sušiti. Traja. Pa tudi ne boš uničil vsega naenkrat, če je šment trmast, bo spet pognal. Pa ponoviš. Prava vojna, kot tista s kruhovci v eni lepi zgodbi. Za takega "jesenskega" (škropivo) še nisem slišala.
Sicer pa se sprašujem, če je sploh kaj potrebno uničevati. Pomisli, kako bo ta gola brežina izpostavljena eroziji. Na tvojem mestu bi pustila ob cesti, naj raste, na notranju strani pa pač skrbiš, da se ti ne razširi predaleč. Saj veš: "Bom grmovje posekal..."
Zelo me zanima, kaj sploh je, iz slike ne razberem. LP
Kajser je napisal/-a:Bom se vstavil v bližnji trgovini. Moram reči da si trgovci te stvari po svoje razlagajo...
Score sem zadnjič dobil brez težav, medtem ko bi za mesarol potreboval izkaznico.. Drugje pa obratno!
solinar je napisal/-a:Oj!
Če se dobi tako enostavno tak herbicid brez potrdila FFS, potem ni čudno, da gre vse slovensko čebelarstvo v maloro, pa mi z njim!
Ne smatrat to kot napad na Kajser-ja, ampak na naše zakone , ki nič ne veljajo.
Kajser, pa na čebelice vseeno pazi!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov