HELOV-in/of

Sem spadajo vsa sporočila, ki ne spadajo v druge forume.

Moderator: dusanh

HELOV-in/of

OdgovorNapisal/-a PR-ST » 02 nov 2007, 18:22

Helov-Halov, administratorska bo pa težka!
Alpogenetika bo hujša od mojih podleskov ...
Ne obupaj, nekaj nas je še na tvoji strani !

In kot so rekli "ta stari"
Nikar kozla za vrtnarja ... pa kšeftarja tudi ne ...
..............................................................................

Lep večer se dela, Miklavž po malem že piškote peče.
Zadnjič spremenil PR-ST, dne 07 dec 2007, 21:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PR-ST
Guru
Guru

Slike: 14
Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a muha » 02 nov 2007, 19:13

PR-ST :lol: :lol: :lol: :lol:
Helov-Halov -drž se - 8) 8) 8)
Alpogenetika :twisted: :twisted: :twisted:

Pa lepo se imejte
muha
Guru
Guru

Kraj: Medvode-okolica

OdgovorNapisal/-a katrinca » 02 nov 2007, 19:24

hehehehe...Ja, tu pa tam se kak pametnjakovič najde, ki misli da je poklican zato, da na vse maile nazaj pametuje in se sploh ne zaveda, da se sam s sabo pogovarja. No ja, če kakšno rastlino spotoma proda tudi to ponižanje preživi. Ja, to bo ziher trši oreh kot Petrovi netreski....hehehehe...Eh, bomo že preživeli vsi skupaj! Saj se bo naveličala! Bi pa lahko kakšno knjigo vzela v roke, da ne bi več kake mimo vsekala. Mimogrede, če človek ne ve vsega... je tiho. Pa to ni nič narobe. Niti če knjigo v roke vzame, niti če je tiho.

Ne daj se Uroš!

Katrinca
katrinca
Expert
Expert

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 02 nov 2007, 19:49

:oops: :oops: :oops: bom še zardel. :P.
[img]http://shrani.si/f/1w/F0/3icdVq3l/sig4.png[/img]
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

Kraj: Izlake

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 02 nov 2007, 20:08

morm pa rečt da je alpigena zelo popravila svoj prvi vtis pri meni. sej ni tako slaba punca ;). sam treba se je držat določeih normativov pa smo vsi prijatelji.
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a sasok » 02 nov 2007, 20:27

hmm ja no...
Slika
sasok
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a PR-ST » 02 nov 2007, 20:37

za admin:
- in potem je sviz ...

Ups !
metuljček je našel medičino -
Zadnjič spremenil PR-ST, dne 07 dec 2007, 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PR-ST
Guru
Guru

Slike: 14
Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a stara postaja » 02 nov 2007, 20:42

No, pa ste me prehiteli. Ravno danes sem ob prebiranju Alp. nasvetov mislila, glej jo, kako zrela osebnost, niti malo ne omenja HH ostrine (zelo umestne in popolnoma zaslužene), ampak nam dobrodušno svetuje. Mislim, da je naša nova znanka zelo diplomatska, poskusila je pač, ko ni ratalo, pa hoče popraviti vtis in verjetno ob prvi priložnosti ob nasvetu tudi kaj ponuditi iz svoje iz ljubezni do gora zrasle firme. Upam, da bo budno oko našega HH (moja okrajšava za komplicirano Uroševo uporabniško ime), to opazilo in v kali zatrlo. Lep večer in še lepši jutrišnji dan vsem, ki dobro mislite!
ki te ljubim, zeleno
Uporabniški avatar
stara postaja
Guru
Guru

Kraj: na Štajerskem

OdgovorNapisal/-a stara postaja » 02 nov 2007, 20:50

Joj, saj ne morem verjeti svojim očem: po pisanju prejšnjega teksta sem ugotovila, da naša ljuba Alpigena odgovarja na 4 leta stare teme (afriške marjetke - osteospermum). "Tudi spletna stran", ja saj smo si jo že ogledali. Končujem, ker me še srbi hudobni jezik! (moj, da ne bo pomote!)
ki te ljubim, zeleno
Uporabniški avatar
stara postaja
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a sasok » 02 nov 2007, 21:30

mogoče pa smo bili vseeno preostri in ji nismo dali dihati! bo mogoče popravila svoje napake!
Slika
sasok
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a muha » 03 nov 2007, 01:21

Mene je življenje naučilo, da je tisti prvi vtis ponavadi kar pravi in svojega mnenja ne bom več spremenila, ne glede na nadaljnje dogajanje. Če nekoga zasačiš mu daš to na znanje, ta pa začne potem pljuvati po tebi, ga pač uvrstiš v primerno kategorijo. Da pa visoko izobražena gospa pri 35 letih, ki se poleg tega gre še biznis, ne bi vedela, da so na forumih reklame prepovedane, halooo? Že s tem se je izdala, ker je začela po ovinkih, da bi ustvarila vtis, da prodaja le slučajne viške.
Ne rečem, da ne bodo njeni nasveti dobrodošli, vsakršni so, a načina, kako je prišla med nas, ne bom mogla zlepa pozabiti. S tem tudi jaz zaključujem debato o Alpigeni.

Lahko noč!
muha
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a katrinca » 03 nov 2007, 09:02

Volk dlako menja, čudi ne....al kako že pravi stari pregovor...Prvi vtis je zelo pomemben. Mi je človek všeč, al mi pa ni.. Me včasih ljudje okol mene opomnijo, da se mogoče motim in njim in sebi na ljubo poskušam spremeniti mnenje, se družiti, biti prijazen....In pol je nekaj časa vse medeno, pa vse ok, pol se pa kot strela z jasnega potrdi začetno mnenje. In smešno. Predvsem moški padajo na take medeno-diplomatske finte. Pa saj ne rečem, da ni v vsakem človeku nekaj dobrega, le ne maram, da mi taki ljudje hodijo v bližino.
In po dvasetih letih maničnega ukvarjanja z okrasnimi rastlinami (eksperimentiranja v živo in prebiranja literature), še vedno ne vem latinskih imen in vrst in sort....in jih verjetno nikoli ne bom vedela, ker se mi sploh ne zdi bistveno. Pomembno je vse kaj drugega.

Katrinca
katrinca
Expert
Expert

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a stara postaja » 03 nov 2007, 09:12

Hej, Pr-st! Medtem ko krdelo cuckov pohlevno maha z repom po zgledu vodje tropa in v znak premirja z elegantno pasemsko mrcino, zviška gleda na dogajanje metulj, ki je našel medičino. Da nisi ta metulj ti? Pa še mimogrede: tvoji podleski so mi polepšali dan, mi je žal, da te nisem pohvalila, verjetno sem bila premalo zdolgočasena!
ki te ljubim, zeleno
Uporabniški avatar
stara postaja
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 03 nov 2007, 14:11

hehe, od začetka je alpigenino svetovanje še zgledalo ok. in sem si mislil, da dam drugo šanso prvemu vtisu (se čudno sliši, vem). no na koncu sem ugotovil, da je spet šlo vse skupaj predaleč. pa kaj čmo. sem pač dobra dušča, ki včasih naivno misli, da je svet lep. hah, kolk grenkih razočaranj bi si prišparal, če bi nehal verjeti v to. ampak ne morem si pomagati. vem da je svet lep in dober. mogoče samo še nisem odkril pravega koščka....
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a alpigena » 03 nov 2007, 17:19

....
Zadnjič spremenil alpigena, dne 04 nov 2007, 13:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alpigena
Guru
Guru

Kraj: Domžale

ALPIGENA

OdgovorNapisal/-a alpigena » 03 nov 2007, 17:28

...
Zadnjič spremenil alpigena, dne 04 nov 2007, 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alpigena
Guru
Guru

ALPIGENA

OdgovorNapisal/-a alpigena » 03 nov 2007, 17:30

...
Zadnjič spremenil alpigena, dne 04 nov 2007, 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
alpigena
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a stara postaja » 03 nov 2007, 17:34

Kdor molči, devetim odgovori!
ki te ljubim, zeleno
Uporabniški avatar
stara postaja
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a muha » 03 nov 2007, 18:27

Sem rekla, da sem zaključila, a bom vseeno še nekaj dodala, sicer malo izven teme o zelenju, a vendar:
Nekako domnevam, draga Alpigena, da je podjetje ali tvoje, ali si pa tam vsaj ena od odločilnih oseb. Ali ni škoda tvojega časa in energije ze neplodne razprave tukaj, ko je pa še toliko drugega treba postoriti, če hočeš uspešno voditi podjetje. Vem, ker sem bila zraven, ko smo uvajali novo, mlado (sedaj že srednje veliko in zelo uspešno) podjetje. 24 ur nam je bilo premalo, še skoraj jest nismo imeli časa, računalniki so pregorevali, stranke smo pa pedenali, kot da so vse najmanj princi in princese. Tudi, če so se kdaj neupravičeno sproščali na nas. Mi tukaj na forumu naj bi bili pa vendar tvoji potencialni kupci, ane? Vidiš, saj lahko tržiš svoje proizvode, le s Hrovatinom se dogovori, da te bodo dali tjale v desno sponzorsko pasico, verjetno ni tako drago. Takrat te bom tudi sama smatrala za resno poslovno žensko.

Lp
muha
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a alpigena » 03 nov 2007, 19:57

...
Zadnjič spremenil alpigena, dne 04 nov 2007, 13:56, skupaj popravljeno 1 krat.
ALPIGENA
Uporabniški avatar
alpigena
Guru
Guru

Naslednja

Vrni se na Pomenki

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov