Bekker

Sem spadajo vsa sporočila, ki ne spadajo v druge forume.

Moderator: dusanh

RAZOČARANJE

OdgovorNapisal/-a bessybori » 18 maj 2005, 12:15

Pozdravljeni,

tudi jaz sem ena izmed tistih, ki sem naročila iz tega kataloga viseče nageljčke in daturo. Dobila sem za darilo čebuljčke, ki so sicer lepo izgledali, ali bodo gnali še ne vem, zaenkrat če niso poganjki pokukali iz zemlje. Nageljčki so bili v zelo slabem stanju. Sicer posajeni v male posodice črne vrhi pa posušeni in kot da bi bili od nekih žuželk pojedeni. Datura je sicer sveža, vendar pa tiste slike iz kataloga ni vredna. Bilka na višini 10 cm in trije listki. Pred štirinajstimi dnevi sem jo posadila v lonec a se mi zdi, da še je vedno ista.

Nisem sicer reklamirala, ker sem bila preveč razočarana vendar pa vsakemu povem kaj se mi je zgodilo. Če jim je vseeno za tako reklamo, pa le naj tako delajo dalje.

Mene že nebodo več na-----------gnili.
[/list]
bessybori
Uporabnik
Uporabnik

Nakup preko kataloga Bekker Holland - izkušnja

OdgovorNapisal/-a karla » 05 jul 2005, 18:56

Pozdravljeni!
Pravzaprav sem iskala www. naslov Bekker.Holland, pa me je postavilo na tole stran in z zanimanjem sem prebirala komentarje tistih, ki so se tudi odločili za nakup preko Bekkerjevega kataloga. Tudi sama imam izkušnjo - slabo. Kupila sem nizki grintavec, ki ga v katalogu prikazujejo popolnoma drugačnega, kot pa dejansko je :roll: . Namesto čudovito modrih cvetov kupiš travniški grintavec vijola barve. Resnica pa je edino ta, da je nižji od tistega, ki raste na travniku.
Odločila sem se za reklamacijo, saj zagotavljajo 5 letno jamstvo, pa bom videla, kako bodo odreagirali.

Ne kupujem rada preko katalogov, pa še tokrat, ko sem se za tovrsten nakup odločila, sem razočarana :cry:

V bodoče me nakup preko kataloga, kljub čudovito vabljivim fotografijam, ne bo več prepričal! :!:
[/list][/url]
karla
Uporabnik
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nova » 10 feb 2006, 10:57

Tudi jaz sem dobila katalog. Zanimale so me izkušnje drugih in sem pobrskala po spletnih straneh in našla to stran. Povzemam, da po začetnem navdušenju, je kar nekaj slabih izkušenj.

Kakšnega mnenja ste po enem letu?
Ali je kakšna čebulica in/ali rastlina vredna svojega denarja?
Nova
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a arena » 10 feb 2006, 11:41

Meni je vse kar sem kupila cvetelo. Nimam slabih izkušenj. Ne smejo pa te zavesti lepe fotografije.

Lep pozdrav!
arena
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: Most na Soči

OdgovorNapisal/-a Nova » 10 feb 2006, 12:21

Še to, ali je kdo naročil njihovo revijo o vrtnarstvu?
Ali je v slovenščini?
Kakšno mnenje?
Nova
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a rok.k » 10 feb 2006, 14:48

ja revija je v slovenščini, se je pa po mojem mnenju ne splača kupiti.
v njej je predstavljenih veliko njihovih proizvodov, sama hvala, malo kvalitetnih podatkov.

to je moje mnenje.
rok.k
Guru
Guru

Kraj: Medvode

bakker

OdgovorNapisal/-a klivija » 14 mar 2006, 20:01

Lansko leto sem prejela krasen katalog, seveda sem takoj naročila in dobila :o robo,katero sem takoj poslala nazaj skupaj z vedrcem,ki ga dobiš gratis:!: Vse razstline so bile majhne in zelo kilave. Že lansko leto so rekli, da je stran v delu, kakor veste je še sedaj nimajo. Bila pa sem na nemški strani, kjer imajo veliko več izbire (tudi semena). Morda je kdo od vas že naročal direktno iz Nemčije?
marička
klivija
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a tamika » 14 mar 2006, 22:58

Mi smo lani jeseni naročili pritljikavo češnjo in hruško. Češnja mi je že začela odganjati in zgleda zelo dobro, na hruško še čakamo.
Lani spomladi pa smo naročili tudi japonski javor (poslali nazaj, ker po enem mesecu enostavni ni nič pognal ... vrnili denar) in lilije (čudovite). Jeseni smo naročili tudi nekaj tulipanov, ki pa že ful odganjajo.
Kar se mene tiče nimam slabih izkušenj; s čemer nisem bila zadovoljna sem poslala nazaj in so mi brez problema vrnili denar!
Uporabniški avatar
tamika
Guru
Guru

Slike: 1

OdgovorNapisal/-a JELKA » 15 mar 2006, 09:00

Tudi jaz sem zadovoljna z lansko nabavo, vse mi je lepo cvetelo tudi niski grintavec samo, da sem ga sredi poletja,ko sem videla kaj spoloh je posadila iz lončka kar na travo in tudi letos sem že naročila hortenzijo in ene niske za v skalnjak kaj bom dobila bomo pa videli.
Lp Jelka
JELKA
Strokovnjak
Strokovnjak

Kraj: Grosuplje

Prejšnja

Vrni se na Pomenki

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov