Črni tulipan, če si dobila suhe čebulice predlagam, da jih prej namočiš v vodo preden jih greš sadit.
Sama sem ravnokar govorila z Bakkerjem in so mi obljubili, da dobim 2 naročili v petek ali soboto. Skratka, plasirala sem 3 naročila, večino naročenega bom po tel. razgovoru prejela, poleg tega pa še vedro s čebulicami, 2 paketa presenečenja in vremensko postajo. Zdaj sem bom utopila v vseh teh čebulicah, ker sem jih namreč zaradi dobrega vremena že pred kakšnim mesecem kupila v naših vrtarijah in jih posadila. Najbolj sem radovedna kako bodo uspevale jagode, naročila sem namreč tiste vzpenjalne, ki naj bi zrasle do 4 m visoko in večkrat do septembra rodile.
PINKPANTER, tiste žalitve, da se nam gre samo za zastonj darila, pa se mi zdijo nepotrebne. Že zaradi logike. Namreč, ko sem kupovala čebulice v naših trgovinah, so bistveno cenejše kot Bakkerjeve kar pomeni, da tista darila več kot preplačamo z višjimi cenami. Isto velja za klematis, dature itd. Popolnoma enak klematis kot sem ga naročila, je pri Bakkerju cca. 3500 SIT, pri OBI-ju pa npr. 1.900 SIT. Poleg tega je pa tako, morda te 1x res pritegne nekaj kar je zastonj, po drugi strani pa vsakič ko dobiš domov nov katalog, prejmeš tudi ponudbo za neko novo darilo in vsi vemo, da tako v nedogled pač ne gre, a ne?.
Tista, ki je spraševala za debel katalog - pokliči in ga zahtevaj pa ga boš dobila. Tako sem storila tudi jaz.
Pa še opozorilo za tiste, ki ste z navdušenjem spremljali ponudbo na nemški strani - pri nas je možno naročiti le tisto kar je v naših katalogih. Da ne boste slućajno razočarani...
Pozdrav,