Moderator: dusanh
Animolek je napisal/-a:Pa kaj je z vami folk. Mi Slovenci smo tako neučakani, da takoj podvomimo ali je kaj na tem Bakkerju ali ne. Moji sorodniki v Nemčiji že 15 let kupujejo preko Bakkerja Holland in so vedno zadovoljni. Vprašali so v Hamburg kaj je s Slovenijo in so jim dejali, da so šele v drugi polovici marca začeli z dobavami po vsej Evropi in da je vse to logično če malo spremljaš vremenske razmere.
Poklical sem na 02 3004510 in so mi dejali, da so prve dobave že pri strankah in da bodo naročila z vsemi darili izdobavljena do srede aprila.
Pa še razmislek: zakaj toliko panike? 15 dni imaš čas za vračilo, 5 let garancije, se nam gre res samo za zastonj darila?
Jaz komaj čakam moj ACER PALMATUM in prepričan sem, da mi bo dobro uspeval. Če lahko v Nemčiji, Avstriji, Švedskem in ne vem kje še, bo tudi na moji zemljici.
Animolek je napisal/-a: Vprašali so v Hamburg kaj je s Slovenijo in so jim dejali, da so šele v drugi polovici marca začeli z dobavami po vsej Evropi in da je vse to logično če malo spremljaš vremenske razmere.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost