Krasen jeTamika; tvoj Božiček je pohitel, moj bo pa zamujal... Sem pa pred kratkim tudi takega dobila, brez etikete, z enim cvetom: cvet je odcvetel, ostalo pa je kot je. Nič ne kaže zanimanja za življenje. Kako ga boš ti negovala?
lpp
Redno zalivanje, recimo 1x tedensko. Gnojim pa itak bolj malo. Trenutno je na okenski polici J stran.
Listi so pa res ogromni. Cela rastlina s cvetom je visoka približno 50 cm.
Mah, te slike... Če prilimam kodo s predogledom, dobim to, kar je bilo prej, če jih nalimam so ogromne in smetijo forum, pa še nič se ne vidi, zato sez zdaj dala link pa je vredu pomoje....upam....
Erm....meni ni hotelo povečati, tudi, ko sem kliknila in opazila sem prav ta problem tudi pri nekaterih drugih uporabnikih, poimensko pa jih zdajle ne znam našteti...
Težko bi rekla točno katera je, je pa sigurno zelo lepa.
Bi še lepše zgledalo, če bi jo dal malce višje iz vaze. Jaz jih imam s palčko pritrjene na zgornji del vaze, tako da so samo korenine noter. No, samo predlog. Nič ne vsiljujem.
Mah, te vande. Vedno sem si govorila, da mi nikoli ne bodo uspevale, potem sem si pa kupila eno odcveteno za 6€ v merkurju pa ni bila v najboljšem stanju in mi je konec storila po hitrem postopku. Še vedno ne vem, kako skrbite za njih, da vam tako lepo uspevajo.
Kupil sem že odcvetelo v Merkurju za 10€,jeseni sem dodal mah na dnu ko sem šel na dopust,da mi ne bi propadla. Zdaj pa že cveti,to me je najbolj zanimalo kake barve je!
Vedno občudujem vaše lepotice!
Vanda je moja velika želja, a smo imeli v prejšnjem stanovanju čisto preveč suho, vlažnost cca. 20%. No, septembra smo se preselili in moje ljubice so navdušene. Še posebej sem ponosna na tale Paphiopedilum, ki sem ga pred štirimi leti dobila z Bauchausovega odpada. Leto nazaj je imel samo še en rjav list, ta teden pa me je prvič nagradil s cvetom, še eden pa se odpira.