Milamay zmeraj jih nosim, kot macka mlade. Eni odcvetijo in gredo gor, zamenjam pa s tistimi, ki imajo cvetni nastavek. Sklenjen krog. Police niso nikoli prazne.
Paph itak v vsem pretiravam. Pa dajmo se potem pri cvetenju! Hahhaah....ah, saj nisem skrivala...ampak trenutno sem navdusena bolj nad botaniko. Bom nekako bolj zadovoljna in bahava, ko mi bo se kaksna miniaturca zacvetela razen bulbota brez imena, H. odorate, Phymatidium tillandsioides (ko bo zecvetel bom poslala link, da jo pokukate) in phalov. Prav? No, pa pocakajmo do naslednjega leta, ko bo izrecno samo moja zasluga za cvetenje.
Ja, ta ceveljcek viden v zivo je pa res bil za duso. Se spomnis prvega? Sva kar ocke ven vrgli, ker je kar tako osamljeno in cisto mirno stal. Naenkrat se je pred njim znasel tvoj objektiv in ga prebliskal. Hehhe.. Drugo leto spet! Pa na sendvice ne pozabi! Pa Zero je tudi pasala.
rumba...fali, fali kaksen se. In tocno vem kateri. Moj me zmeraj sprasuje, pa kako si lahko zapomnis kaj vse imas doma, ce so pa vsi isti. Nekatere imam celo po 2 enaki, ker zal nisem vedela kaksne cvetove imajo, ko sem jih kupovala znizane. In tako se polnijo police, ampak sedaj ne vec s hibridi...hahah. Zdaj sem dobila manijo na miniature. Kriva je pa za to Tamika!