Rada bi pohvalila spetno trgovino orhideja.com. V cetrtek (na praznik) sem narocila 5 orhidej. Postnina (iz Mb) do Ljubljane me je stala samo 1800 (prejsnjih) sit in to za 2 kar veliki skatli z nalepko za pazljivost. Orhideje so imele svez substrat in so bile vsaka posebej skrbno zavite v dvojni papir + se malo papirja v trakcih za izolacijo. K meni so prispele v torek neposkodovane in v zelo lepem stanju. Niti eni se ne pozna da je potovala tako dalec. Jaz bi to spletno trgovino vsakemu priporocila.
Skratka vse pohvale za odlicno opravljeno delo! Ce ima kdo kaksne drugacne izkusnje bi bili pa veseli da jih deli z nami.
Sam še nisem naročal na Orhideja.com,je pa prijatelj pred približno dvema tednoma naročil Brassolaeliocattleyo Arom gold x "Kultana".
Sadika ima 3 pseudobulbuse in še enega poganja,ima zdrave korenine in liste,je dobro ukoreninjena,meni se zdi kar lepa. Izgleda,da ji "neprijazno" vreme ni škodilo. Bomo videli,kdaj bo cvetela
Zraven so mu poslali še Oncidium za darilo ob nakupu,tudi ta je zdrav in lep mladič
Tudi jaz sem že naročila pri njih orhidejo in sem bila zelo zadovoljna z načinom pakiranja in hitrostjo poslane pošiljke. Poleg tega sem dobila še v dar božični kaktus, ki je prav lepo cvetel.
Nimam nobenih pripomb, ampak vse OK in upam da bo tako tudi v prihodnje.
Narocila sem oncidiume, ki so v akciji (Oncidium - Sweet Sugar, Gower Ramsey, Aloha Iwanaga in Golden Aniversary + dodano DARILO en kos Brassolaeliocattleya sadika S1 Tubtim Sayam 'Kultana'). Receno je bilo da bodo Oncidiumi pac cvetne velikosti - vendar so me presenetili in ima en celo cvetno steblo.
Tudi jaz sem v nedeljo naročila den. v akciji in sem paket dobila že v torek. Moram reči, da so rastlince prišle kar v lepem stanju in v zelo bujnem, od tega ena cveti.
Smrekca - jaz uporabniško ime in geslo pravilno vpišem, pomaga pa ne prav dosti Ti si vsaj ne razbijaš glave s tem, ali je geslo pravo, ali je mala namesto velike črke,.....
Jaz sicer že nestrpno čakam, sem že en lep čas nazaj želela naročit, pa nič ni bilo....