Nove vrste Phalov in Bulbojev so samo mlade rastline. Mal bolj poglej pa boš vidla, da so tudi odrasle rastlinice v ponudbi
lunca.. so male rastline samo, če bi ble večje bi morali za njih odšteti 25EUR,tako pa jih lahko sam vzgajaš in pripraviš do cvetenja in imaš še boljši filing
Same pohvale gospodu Petru za izjemno ponudbo
lp
zaljubljena23, imaš prav, moja napaka
Glede nege se mi zdi, koliko berem o orhidejah je da potrebujejo mal več vlage, drugače pa nič zahtevnega. Phali in Bulboji namreč poterebujejo podobne razmere, tako da jih lahko postavimo skupaj. Naj me kdo popravi, če nisem kaj vredu napisal.
lp[/quote]
blizzard: ti si pa en navaden mahnjenec na kes. Svojo nevemkoliko metersko vanilijo si razrezal zato da bi lahko z njo mastno zasluzil in zdaj si uzaljen ker je nihce noce kupiti.
blizzard111...jaz še čakam na mojo rojstnodnevno ponudbo, sem ti poslala mail in odgovora ni od nikoder...sploh pa 15€ ni tako zelo malo, zadnjič sem v Kalii videla precej velike po 13€...
Erm zaljubljena 23...tam imaš povsod napisano, da je na voljo flanca, pri nekaterih pa lahko izbereš, če bi raje večjo rastlino...